Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Clearblue teszt a terhesseg...

Clearblue teszt a terhesseg idejét tekintve tévedhet?

Figyelt kérdés

Utolsó menstrcuációm első napja április 17 volt.

Így pont 5 hetes vagyok.

Azonban a most hétfőn végzett clearblue teszt szerint 3+,tehát több,mint 5 hetes.

A teszt szokott tévedni?

Dokihoz csak 3 hét múlva megyek...

(Tudom,hogy a doki majd elmondja,hogy hány hetes vagyok valójában,de hátha itt mondd valaki valami okosat addig...)

2013. máj. 22. 19:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel ez is csak egy "gép" így gyanítom, hogy a HCG szintből tudja megállapítani, hogy mennyi idős lehetsz. Nagyon változó mikor kinek mennyi HCG-je van. Lehet a te babád többet termel ezért jelezte ezt a teszt, vagy ikerterhesség és ezért van több HCG-d. Nekem például már nagyon korán kijelezte a teszt, hogy babás vagyok, míg barátnőmnek csak a nem várt után 2 héttel volt olyan erős csíkja mint nekem a nem várt elött 3 nappal. (ugyan az a márka és fajta teszt)
2013. máj. 22. 19:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Persze, teljesen normális, hogy téved. A HCG szint mennyiségéből kalkulálja ki, hogy éppen hol járhatsz, de ha pl. ikreket vársz, természetesen magasabb HCG szint, így előrehaladottabb terhességet jelezhet. Illetve lehet, hogy neked eleve magasabb, nincs is azzal gond, ne aggódj miatta. A lényeg, amit az orvos mond, bár ők is tévedhetnek, emberből vannak, azonban az utolsó mensesed első napja lesz mindenképpen a mérvadó, ő is azzal fog majd számolni.

Gratulálok a babához!

27 hkm

2013. máj. 22. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek:)
2013. máj. 23. 05:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Április 16-án volt az utolsó menzeszem, szombaton csináltam meg a clearblue tesztet, nekem még 1-2 hetet írt ki, ami ugye 3-4 hetes terhességnek felel meg.

Ne aggódj, a hcg különböző mértékben termelődik, a lényeg, hogy ott van a baba. :)

2013. máj. 23. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Doki mit mondott? Hány hetes voltál valójában?
2013. dec. 11. 08:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!