Erősebb testszag terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Volt valaki még így? Ezt a hormonok okozzák?
Régebben soha nem volt izzadságszagom, de most azért érezhető a hónom alatt, enyhén nem durván.
18 h km
2013. máj. 23. 13:24
1/3 anonim válasza:
Egyrészt terhesség alatt hajlamosabbak vagyunk az izzadásra. Másrészt a szagokra is érzékenyebbek vagyunk. Hormonális, a szoptatás után el fog múlni. Addig meg gyakori mosakodás, vagy izzadás elleni szerek használnak.
2/3 anonim válasza:
Igen, nekem is az volt végig, de nekem pl. a menszesz ideje alatt is ez a jellemző, szóval nem lepődtem meg. Zuhanyozz többször egy nap, nyáron úgyis jót fog tenni, és midnig legyen nálad dezodor :) Mást nagyon nem tudsz tenni, de nyugodj meg, természetes.
3/3 anonim válasza:
én is hasonló cipőben járok! kérdem is folyton a férjem, hogy te is érzed, hogy büdi vagyok. de ő nem érzi. szóval azért annyira nem durva, csak én érzem.
24hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!