Terhesség alatt volt valakinek büdös test szaga? Én most vagyok 6 hetes és ma éreztem magam és eddig soha nem volt test szagom!
egész terhesség alatt ezzel szenvedek-de csak beképzelem. szegény páromat zaklatom vele, hogy szagoljon meg, mert büdösnek érzem magam, de ő mindig azt mondja, hogy nem.
azért napjában többször is zuhanyozok :)
Igen, a hormonok miatt. Nekem a (nagyjából) vegyszermentes natúrkozmetikumok használata sokat javított a helyzeten.
Gratulálok a babához, boldog és illatos babavárást :)
Szia!
Korábban én sem tapasztaltam testszagot magamon, de miután terhes lettem, igen. Nagyon zavaró, de nem tudtam mit tenni, többször használtam dezodort, illetve volt, hogy hintőport, vagy popsitörlőt használtam a hónaljamra.
Ezen kívül megváltozott a hajam milyensége is, sőt megtudtam milyen pattanásosnak lenni, ami ezelőtt soha nem fordult elő.
Sok mindent hoz még a terhesség, amit korábban nem is gondoltál volna...
38 hetes kismama
a szaglás nagyon kiélesedik ám!
amit áltag ember nem érez meg, azt a terhesen bizony igen!
ezért van pl. hogy nem tud az ember elkészíteni egy húsételt, holott előtte nem öklendezett a nyers hús szagától vagy a fokhagymával van ez... kinek mi :)
én lefürdök napi háromszor :D
a pattanásoktól tudnék megőrülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!