Mit szólnátok, ha terhesség alatt barnázni kezdenétek és a férjetek nem lenne hajlandó bevinni az ügyeletre mondván, h úgysincs gond?
Elnézést az őszinteségért, de suzerintem te nagy ívből letojod, hogy mi van azzal a babával odabent. Nem a gyerek a kifogás, de azért taxiba nem ülsz mert..., mentőt nem hívsz mert..., a BKV nem jó mert....,
Aztán ha ne adja Isten vetélés lesz a vége, rá tudod fogni az egészet a férjedre...
Én is így voltam pár napja (2 kisgyerekkel taxiztam simán hátra beülve) a férjem egyszerűen ha akart volna se tudott volna eljönni, a mostani terhességem alatt volt már pár barnázásom és nem tudnak mit csinálni vele, ránéztek a babára, vele minden oké és szedem amit felírtak ennyi.
Egy újabb kis barnázással már nem mennék/megyek mert a dokim is mondta hogy ezzel nem tudnak most mit csinálni. ha erősen vérzek akkor persze egyből menjek.
(17 hetes vagyok én is). Ezt a férjem is tudja így egy kis barnázás miatt nem rohanna haza mert akkor hetente otthagyhatta volna a melót az elmúlt időszakban azt meg mondanom se kell mennyire díjazná a munkáltató.
Most amikor gond volt vittem a 2 kicsit is magammal, nem történt semmi. Egyszerűen meg kell oldani valahogy ilyenkor is ha apuka nem tud ugrani rögtön. Mindenki megoldja valahogy.
Kedves 22-es, nagyon okos vagy, de akkor indulj el barnázással a nyakadban a gyerekkel a bkv-n, biztos segítene a dolgon. Egy 1,5 éves nem gyalogol el a kórházig. Még a babakocsit is emeljem fel a buszra nem?
Mentő pont leszar első trimeszterben a barnázással.
Nem tudtam, h taxiba lehet ülni gyerekkel, de köszi, h mondtátok, ezt fogom tenni. MEllesleg a férjem közölte, h ne veszélyeztessem a gyereket gyerekülés nélkül a taxiban.
Mentem.
Azért lányok gondoljátok végig a gyerekülés nélküli közlekedést!!! oké hopgy taxi de mi vanha épp beléjük mennek ??? kirepül a gyerek a kocsiból ?? mert anyuka tuti nm tudja megfogni, vissza tartani...
én sem vinném gyerekülés nélkül !!
El se tudom képzelni a férjemről, hogy így viselkedne. Már arra ugrik ha kicsit fájlalom a hasam. Amikor nekem volt kevés barnás folyásom (6 hetesen), ő mondta, hogy azonnal megyünk az ügyeletre és erről nem nyit vitát.
Nagyot csalódnék benn ha a munkája fontosabb lenne nálunk :(
bocsi kérdező , nem olvastam a kommented, úgy küldtem el én is a gyerekülés nélkül taxiba nem üllnék üzimet, szóval ebben a férjednek igaza van !!!
de ahogy haza jön én mennék a kórházba, addig ő maradna a gyerekkel otthol...nem értem miért nem veszi komolya a dolgot...
addig míg haza ér pihenj sokat!!!!! feküdj, úgy játsaztok!!
amúgy nekem is volt 3-4 napig barnázásom 8 hetesen, ma már 3.5 éves, de kell látnia dokinak, és gyógyszert is fogsz kapni rá!!
amúgy a city taxi ha jól tudom tud biztosítani gyerekülést, csak meg kell velük beszélni....
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!