Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit szólnátok, ha terhesség...

Mit szólnátok, ha terhesség alatt barnázni kezdenétek és a férjetek nem lenne hajlandó bevinni az ügyeletre mondván, h úgysincs gond?

Figyelt kérdés
2013. máj. 24. 12:38
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Nem tudom bevinni, mert kocsim nincs, taxival nem vihetem, bkv-zzak vele így (nem is sétál annyit)? Ha lenne kocsim gyereküléssel, már nem itt lennék.
2013. máj. 24. 12:47
 12/49 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigyellek a férjed miatt... De a kérdés az volt, hogy mit szólnék. Megmondanám neki a véleményemet, és mindenképpen megoldanám, hogy egyedül is be tudjak menni az ügyeletre. Most ez a fontos. A férjemmel később beszélnék a dologról. (hogy mennyire fontos neki az én és a gyerekünk egészsége)
2013. máj. 24. 12:47
 13/49 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként pedig a taxiba be lehet ültetni gyerekülés nélkül is a kicsit! Úgyhogy ne kifogásokat keress, hanem indulj!
2013. máj. 24. 12:48
 14/49 anonim ***** válasza:
90%

Taxival miért nem?

Szomszédot nem tudsz megkérni?

BKV-n lehet utazni babakocsival is.

Mentőt is tudsz hívni.

2013. máj. 24. 12:48
 15/49 A kérdező kommentje:
Nem kifogás a gyerek! Az lenne a jó megoldás, h cipeljem is még a gyereket a kórházig?? Annál már talán jobb a nyugi itthon. Tényleg nem kell taxiba gyerekülés? Csak balesetveszélyes.
2013. máj. 24. 12:49
 16/49 A kérdező kommentje:
Eddig nem emeltem a gyereket, mert vigyáztam magamra, nem most kezdeném el.
2013. máj. 24. 12:50
 17/49 anonim ***** válasza:
91%
Hát helyedben taxi és orvos...utána ha minden ok akkor konkrétan megölném a férjem...én 18hetes vagyok,sok probléma volt már. Volt mikor a férjem le sem feküdt éjszakás műszak után aludni hanem szó nélkül vitt és ott volt velem az orvosnál. Vagy mikor 15hetesen vér nem,de furcsa fájdalom és nagyon rossz közérzet volt akkor hiába éjjel volt,már ugrott is,h.inkább egy fölösleges orvos mintsem baj legyen. A doki nem volt felesleges!! Tényleg baj volt,de szerencsére még lehetett tenni ellene. Szóval...furcsa a férjed :(((
 18/49 anonim ***** válasza:
95%
b@szki, most komolyan..menj már!!!!!!!!!!
 19/49 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek - ülés nélkül

A 3. életévüket betöltött, legalább 135 cm magas gyerekeket a hátsó ülésen már elegendő a gépkocsiba szerelt biztonsági övvel rögzíteni (gyerekülés nélkül), ha az öv a testmagasságához igazodik és a gyerek biztonságosan beköthető. (Ilyenkor lehet jelentőségük az ülésmagasítóknak, ha a biztonsági övrendszer nem állítható.)

Nem kell továbbá gyerekülésben szállítani a gyerekeket a taxi hátsó ülésén, a mentő betegellátó terében, a menetrend szerinti autóbuszokon, illetve ha a gyerek a külön jogszabályban meghatározott, orvos által kiállított igazolással rendelkezik.

Forrás: www.origo.hu

20/49 anonim ***** válasza:
100%
Ültethetsz másfél éves gyereket is taxi hátsó ülésébe. Mi az akadálya? Kell lenni állítható kétpontos biztonsági övnek középen azzal kell bekötni a 150 cm-nél alacsonyabb gyerekeket.A taxis biztosan segít neked ebben.:) Indulj el légy talpraesettebb picit.
2013. máj. 24. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!