A férjetek mennyire követi a várandósságotokat?
Tudja, hol tartotok, hányadik napon, el szokott menni uh-ra, olvasgat dolgokat a várandósságról, babáról?
Mennyire tervezi a jövőt, amikor a Pici már megszületik?
Bent akar lenni a szülésnél?
Az én férjem is dolgozik / dolgozott a kötelező uh-k alkalmával (szívesen jött volna dehát hétköznap elrohangálni minden vizsgálatra nem tudott, ki is rúgták volna) de a fizetős 4dkre természetesen jött és örömmel nézegette.
Nem követte az első 2 gyereknél hanyadik hét van meg hogyan fejlődik a baba, nagy pocakpuszilgatás hallgatózás se volt csak 2-3 alkalommal.
De nem is baj mert nekem így volt jó, egyáltalán nem érzem nagyobb törődésnek vagy érdeklődésnek ha minden reggel puszival köszönti a pocakot vagy beszél befelé.
Természetesen apás szülésre készültünk és az is lett mind kettőnél.
Viszont most harmadik babát várjuk és teljesen megváltozott :)) pontosan tudja hányadik hétben vagyunk milyen vizsgálat jön stb.
Minden férifasságot elvesztek tőlük... aztán majd pofára estek. Így jártatok.
Egy ffi.
Utolso .
Csak az a ferfi szerinted akit nem erdekel a gyermeke fejlodese,aki nem nyujt tamaszt a felesegenek/elettersanak ,nem simogatja meg a terhes neje hasat,stb. Ne nevetess.
Az ilyet embernek sem neveznem nemhogy ferfinak!
Ami a statisztikat illeti(ha barki csinalt ilyen jellegu felmerest amirol te beszelsz)az csupan szam.
Bar nem igazan tudom elkepzelni a kerdeseket.... "Kedves leendo apuka szokott idiota modon gugyogni a leendo gyermekenek?"Ha igen ugy gondolja ez lesz kesobb a valook?"
Hogy a kerdesre is valaszoljak. Igen,ha kapott szabadnapot eljott a vizsgalatokra,erdekelte hol tart a fejlodesben,magatol nem olvasgatott utana. Bent volt a szulesnel sot a koldokzsinort is elvagta ugyhogy jovore ezert elvalok tole.......
Kedves utolsó! Mintha az én gondolataimat írtad volna le. Totál egyetértek minden egyes mondatoddal. :)
Mi is el fogunk válni mert velem eljött uh-ra és az orvoshoz is amikor szabadnapos volt. Sőőőőt még volt h odatette a kezét a hasamra amikor rugdalt a lányunk és még ÉLVEZTE is. Biztos nőből van vagy nem tudom. Ritka rossz életem van mellette. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!