A férjetek mennyire követi a várandósságotokat?
Tudja, hol tartotok, hányadik napon, el szokott menni uh-ra, olvasgat dolgokat a várandósságról, babáról?
Mennyire tervezi a jövőt, amikor a Pici már megszületik?
Bent akar lenni a szülésnél?
Szerintem semmit nem jelent az, hogy az apuka hogy viselkedik a várandósság alatt. Akkor bújik ki a szög a zsákból, amikor a baba végig sírja majd az éjszakát. Nem most derül ki, hogy jó apa-e az illető, hanem majd akkor...
Ezzel egyetértek! De azért nekem jól esett, hogy törődött velem terhesség alatt is:) Ugyanakkor láttam arra példát, hogy terhesség alatt valaki játszotta a mintaapát, utána pedig a felesége nem tudott lezuhanyozni, kicsit ápolni magát, mert ő nem tud fél órát a gyerekkel lenni.
6-ban tombolnak a terhességi hormonok:))
Nem követte hányadik hétben járok, ha tudott mindig elkísért az orvoshoz, de nem jött be az ultrahangra, csak a 4D-re.
De, mindig elvitt munka előtt az orvoshoz, ha reggel mentem. Ugye ő dolgozott délelőtt én meg mindig délelőtt jártam a vizsgálatokra, így általában csak elvitt az orvoshoz. Magándokihoz nem jártunk.
Nem olvasgatott semmit, de ha én elolvastam meghallgatta és nyugtázta:)
Mindig azt mondta, majd ha meglesz a baba akkor tud vele is foglalkozni:)
Így is lett, éjszaka is felkelt, ha én már nem bírtam, vagy velem együtt kelt és segített, igazából nem panaszkodhatok. Nem kényeztetett halálra terhesség alatt, de imádja a gyerekeinket, nagy gyerekbarát:))
5-ös!
1. válaszoló vagyok, és képzeld el, hogy mi is 18 éve együtt vagyunk és ennek ellenére érdekli, hogy mi zajlik belül :-D
Sajnállak, hogy 20 év után te nem érdekled a férjed :-DDDD
olvasgatni nem olvasgat, de azt én se szoktam:)
minden UH-on ott van, este/délután járunk, hogy ne zavarjon be nagyon a munkába
nagyjából tudja, hány hetes vagyok, foglalkozik a babákkal, kérdezgeti, mi volt ma, mozognak-e, nézegeti, mekkorát nő a pocim, és büszkén újságolja a híreket, ha rákérdeznek:)
abszolút tervez, de ilyen típus is.
császár lesz, ha lehetne, bejönne, de szerintem ez ritka nálunk, szóval lehet csak kint izgul majd:)
Azt én sem tudom, hányadik napon járok... ti honnan tudjátok? Nem tudom a fogantatás pontos idejét és a nőgyógyász is mindig csak hetet mondott.
Amúgy amikor az elsővel voltam terhes, akkor kirúgták. Amiatt fizikailag tudott velem lenni, de lelkileg inkább a munkakeresésre koncentrált.
Most fordítva van: nem tud minden vizsgálatra szabit kivenni, de többször szóba hozza a babát. 4D-re eljött meg a cukorterhelésre.
Az első szülésnél bent volt, most is bent szeretne lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!