Állapotos kismamák, nem érzitek úgy a szex közben, hogy ormótlan a testetek, bénáztok, lassan már nem vagytok vonzóak a férjetek számára?
Szerintem én is nagyon szép kismama vagyok (ruhástul és meztelenül is!). :)
Imádom a gömbölyödő pocakom és ez szex közben sem zavar.
Elso terhességem alatt nagyon jó volt a szex. Naponta voltunk egyutt. Hiába szedtem fel kozel 20 kilót, nagyon kívántuk egymást.
Most 6 hetes vagyok, remélem, hogy ez a terhesség megint ilyen lesz :)
Már beszéltem erről a páromnak, aki mindig leint, hogy már megint butaságokat beszélek. A babát nagyon várom, imádom, örülök neki, épp ezért nekem is lelkiismeret furdalásom van néha tőle, hogy ilyeneken aggódom. De mikor fekszik, tévézik, egyik karjával átölel, én gyakran azt nézem, milyen jóképű, milyen izmos a mellkasa, milyen szexi, érzem milyen jó illata van, úgy érzem magam mellette, mint egy nagy fóka. Sokszor gondolok arra, hogy most nem olyan vagyok, akibe beleszeretett. Volt már féltékenységi kirohanásom is. Elsírtam magam, hogy "most még az a nagy orrú szőke, aki bámult is jobb nő, mint én". Viszont megfogadtam, hogy már nem fogom szekálni, nem szabad elsárkányosodni :)
Kíváncsi voltam, hogy más is érez hasonlóképp, vagy csak az én készülékemben van a hiba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!