A ti férjetek is fél, hogy baja lesz a babának a szextől?
az én párom is ugyanezt csinálja :D néha sikerül azért elkapnom... de őszintén megmondom, hogy nekem nagyon is megfelel, hogy nem akar közeledni, nem kívánom a szexet.
ha neki igénye van, akkor megoldjuk máshogy :) kb 2-3 hetente bújunk össze. :)
Én nem féltem ilyentől.
Az nem lenne megoldás, hogy legalább orálisan elégítitek ki egymást?
Szerencsére csak annyira,hogy a picit vadabb,gyorabb szexet hanyagolja,de gyengéden azért benne van.
Bár azzal az a baj,hogy nem a lagymatag ölelkezős szex volt a mindennapos,így meg lekonyul sokszor,annyira nem élvezhető.
De már lassan vége,és visszatérhet minden a normális kerékvágásba,előző terhességnél is ez volt,de amint letelt a 6 hét,uyganolyan lett mint előtte.
Szia.
Igen az én férjem is féltette nagyon a babát,ha engedett is a csábításnak utána mindig kérdezte,hogy ugye nem lesz baja a babának??És mindig én nyugtattam,hogy nem,nem lesz baja.Nagyon féltette mindig,pedig a terhességem elejétől a 20. hétig csak 3x voltunk együtt.De viszont valahogy én sem kívántam többször.Aztán mit adott a Jóisten??A 22.héttől keményedek és görcsölgetek,és el is lettünk tiltva a szextől.Úgyhogy így már nem kell félnünk,hogy valami baja lesz a babának.Még az orvos nem oldotta fel a tilalmat,lehet,hogy már nem is fogja.
26+1 hkm
első vagyok
párom attól is tart, hogy a szextől beindulhat a szülés :) 36 hetes vagyok
önkielégít?hát miért nem te segítesz rajta?
amúgy nálunk is ez a helyzet,már vagy 1,5 hónapja nincs semmi :( de én keményedek is néha és félek,hogy az orgazmustól beindulna a szülés,ezért már én sem merek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!