A ti férjetek is fél, hogy baja lesz a babának a szextől?
Figyelt kérdés
A párom nem akar velem szeretkezni, mert félti a kis pocaklakónkat. Már elég nagy a hasam és tény, hogy "útban van". Hiába mondom neki, hogy a babának nem lesz tőle baja, ő ragaszkodik az elvéhez. Inkább önkielégít. Attól nem félek, hogy megcsal, sosem tenné/tette (mielőtt még ennyire messzemenő következtetéseket vonnátok le). Tudok változtatni valahogy ezen, vagy várjam meg, míg megszületik a baba? Ti mit csináltatok?2013. jan. 30. 09:46
12/15 anonim válasza:
Nálunk is ugyan ez van, és szinte az összes barátnőmnél is ugyan ez volt. Minden nap elmondja, hogy mennyire nagyon szép vagyok és csinos és annyira jól áll a nagy pocak...de nem tud velem szexelni, ne haragudjak. Neki nagyon fura, hogy ott a baba, és hiába tudja, hogy nem lehet baja, neki kicsit morbid lenne. Szóval én nem erőltetem, ő meg átment inkább érzelgősbe. :D Ami nem baj amúgy, mert imádom, hogy még jobban ilyen kis szeretgetős-bújós lett, de úgy érzem, lesz mit bepótolni, ha eljön az időnk. :D
13/15 anonim válasza:
Én meg azt hittem, hogy csak az én párom ilyen. 17hetes vagyok, a napját sem tudom már mikor volt valami.. Pont ahogy az utolsó leírta, csak az enyém még csak nem is érzelgős túlságosan. NEm tudom mi lesz, messze még a vége. :/
14/15 frászkarikaborsó válasza:
Nálunk nekem volt nagyon fura, főleg onnantól hogy már a baba mozgását is éreztem. Mivel így nem tudtam élvezni, a párom azt mondta hogy úgy őt sem érdekli a dolog ha nekem nem jó. Így mi is kiböjtöltük a terhesség második felét, egy-egy nevetésbe fulladt próbálkozás után :-)
(asszem az volt az utolsó amikor közben benyögte hogy "szevasz fiam, én vagyok, az apád" - mire mindketten annyira elkezdtünk nevetni hogy azt már nem volt értelme folytatni)
15/15 anonim válasza:
Hát nálunk is ez van! A 12hétig nem lehetett utána nekem nem jött be de azért 1-2alkalom volt hetente aztán a 28héttől nagyon kívántam a szexet és majdnem napi szinten csináltuk aztán a 32héttől valahogy a fejébe vette semmi szex mert beindítja a szülést! Azóta nincs semmi pedig én most is nagyon akarnám:-( 36hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!