Más is átélt már ilyet? Hogyan előztétek meg?
Fáj is?
Abszolút semmid sem tudod megmozdítani, vagy csak a végtagjaid?
Ne aggódj, a szíved nem fog begörcsölni:) én is ilyen paragép vagyok, ha történik valami, én is mindig tovább gondolom. De nálad reálisan tudom nézni:) Szóval a szívleállástól ne félj!
A magnéziumot nyugodtan emelheted, akár 5öt is bevehetsz egy nap. Igyál nagyon sok folyadékot, az segítheti szintén lenyugtatni az izmokat. IR-ed nem volt? Terheléses vércukrot néztek?
A legközelebbi találkozásnál nyugodtan említsd a dokidnak, addig szedd a magnéziumot. Esetleg a védőnőt is felhívhatod, hogy ilyen durva görcsre mit ajánl, ő biztos találkozott már kismillió esettel.
Ja és még annyi, hogy vizesedni nem vizesedsz az átlagosnál jobban? Sokat jársz pisilni éjszaka? Bár erre a kérdésre valószínű minden terhes kismama igennel válaszolna:)
Csak azért kérdem, mert ha vizesedsz és éjszaka az ugye elkezd ürülni, a "hirtelen" vízveszteség is kihajthatja a szervezetből az ásványi anyagokat. Szedj vitamint, és csapj bele nyugodtan a magnéziumba:) (és persze sok víz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!