Aki átélt már laparoszkópiát, elmondaná milyen volt?
én olyat még nem hallottam, hogy valakit aznap hazaengednének, de ettől még lehet.
nem tudom miért volt így, az orvosom mondta.
Ne félj nem fáj.Én még fájdalomcsillapítót sem kértem utána pedig hidd el nehezen viselek minden fájdalmat.2-3 napig nehéz felkelni az ágyból,de abba is belelehet jönni.3 napot feküdtem bent.Reggel bementem,másnap megcsinálták,harmadnap hazajöttem.Egy évre rá teherbe estem.Aki velem volt egy szobában az rá 2-3 hónapra babás lett.
Minden jót!
29hkm
Szia!
A laparoszkopian,lezerrel muetenek 3 kis lyukod lesz: 2 abugyivonal alatt 1 a kodokodnel. Engem elozo nap beutaltak, hogy elvegezzek a mutetre szukseges vizsgalatokat. Masnap reggel megmutottek, ebbol semmire sem emlekszem :) Az ebredes egy kisse kellemetlen, amig kimegy az altato a szervezetbol. 3-4-ig egy kisse huzodik, de kb 1 het utan mar nem is erzed :)
Ne felj, nem veszes, tapasztalatbol mondom, ki lehet birni, mondom en, aki adig (hala istennek), soha nem voltam korhazban, csak amikor megszulettem :).
A baba meg varat magara, mert kozben magas prolaktin szintet is talatak nalam.
Fel a fejjel, szerintem megeri, hogy utanna nyugottabb legy! Jo gyogyulast- ne felj.E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!