Csináltak itt valakinek (egyszerre) méhbetekintést, laparoszkópiát és petevezeték átjárhatósági vizsgálatot altatásban? Rám most vár ez, de én nagyon félek! Főleg az altatástól!
Nem kell félned! Ki lehet bírni! Ha sikerül minden (amiben reménykedj és bízz benne), a vajúdás azért hosszabb folyamat lesz utána:)
8,5 hónapos csajszi anyukája
SOK SIKERT!
Szia.
Nekem is most fogják megcsinálni egyszerre.Milyen vizsgálatok kellenek elötte?Kérlek írd meg.Köszi.Hány napig voltál bent?Fájt utána?köszi
Az altatás előtt kellett EKG, mellkas röntgen,műtéti labor,belgyógyászati szakvélemény,transzfúziós vizsgálat (vércsoport elemzés,ellenanyag vizsgálat...)ja és vizelet!
Aztán kellett mennem aneszteziológushoz,ő megnézte a papírjaimat és megmérte a vérnyomásom!Ennyi!Január közepén lesz csak a műtétem,mert ugye mensi függő...a 6-12.napig csinálják meg és nekem pont olyan hülyén jön ki,hogy 2 ünnep közé ez az időszak,amikor nincs a dokim,aztán csak jan.közepe maradt!Abban reménykedem,hátha addigra valami "CSODA" történik...:-))A remény hal meg utoljára :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!