A Budai Meddőségiben voltunk tegnap az első konzultáción. Aki oda jár/járt elmondaná a tapasztalatait?
Szerintem szuper hely! Kivizsgálás után rögtön jöhet a lombik, kb. 3-4 hónap. Az orvosom főnyeremény és a személyzet is nagyon kedves.
21 h km
Köszi :-)
Szűcs dr-hoz jártunk, csak jót tudok róla mondani.
6.-ra sikerült, lombikbaba. Sokat vártunk rá, de most már olyan, mintha mindig is a pocakomban lett volna, nem is emlékszem már azokra az évekre.. majd meglátod :-)
Kedves 11:07-es!
Nekem az inszemeket a II. Klinikán csinálta a nődokim, ő a Kaáliba küldött tovább, de ott nem tetszett a doki hozzáállása, meg az, hogy ott minden nagyon drága, így magamtól mentem a Budaiba.
Én is Szűcshöz járok és elégedett vagyok vele. Igaz, szűkszavú, de ha kérdezel tőle valamit, akkor normálisan válaszol. A Skribától mentem át hozzá, mert ő bunkó volt velem. Zekéhez is volt szerencsém, tőle is úgy jöttem el, hogy bárkihez, csak hozzá ne.
Nekünk eddig két lombikunk volt. En annó vittem magammal a hormont, citológiát, hogy azzal se menjen az idő. Így már a következő ciklusban - ha jól emlékszem - mehetett is a lombik. Az intézmény szerintem futószalag, darab, darab, dehát érthető, mert rengetegen járnak oda. Ha felkészülsz rá, hogy a lelkedet nem fogják ápolni, akkor igazából nem fog csalódás érni.
Szia!
Én is oda jártam, pont tegnap voltam utoljára. Lehet láttál is...:-)) Szeptemberben voltunk először és most 7 hetes terhes vagyok lombikból. Szűcshöz jártam szintén. Talán tényleg ő a legnormálisabb. Nem nagyon húzzák az időt, ha nem muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!