Hogyan előztétek meg a terhességi csikokat?
Nincs megelözés, de szerintem aki nagyon vékony nincsen zsír réteg a bör alatt annak kevesebb lesz vagy semmi.
barátnöm 30 kilót hízott és semmi csíkja nem lett.
én 15 kilót és szétszakadtam miközben minden nap 2x kentem magamt igen drága krémekkel.
A terhességi csíkot nem tudod megelőzni,az a terhesség végén a hasadon egy barna csík hosszában,ami szülés után elhalványodik és később eltűnik.
A stria,amire Te gondolsz,az nagyrészt hajlammal jár,de tehetsz is érte,hogy ne legyen annyira csúnya.Én speciel,babaolajjal kenegettem a 15 héttől,1 icipici csikocskám lett a köldököm mellett,szinte nem is látni,csak a nyáron miután lebarnultam,ott világosabb maradt.
Extra szűz olivaolaj!
Első fiamnál relatív kicsi hasam volt, kentem ilyen-olyan csikok elleni krémmel, de az utolsó hetekben jöttek a striák :(
most a 2. kisfiamnál borzasztóan, ijesztően nagy hasam volt, az elejétől kezdve extra szűz olivaolajjal kentem a hasam, mellem, combom, fenekem, és most 2 hónapos a kicsi, és sehol semmi új stria :)
Pedig nekem van rá hajlamom sajnos, de az olivaolaj segített!
És sok már ismerősömnek is, higgyétek el, megéri kipróbálni! :)
Nem véletlen, hogy minden krémben-testápolóban benne van :)
Én a Niveától a legsötétebb kék (zsíros) krémmel a félidőtől minden nap bekenten a hasam, és azokat a részeket, ahol a terhességi csík megjelenhetett. Jól belekentem. 45 kg voltam, és 67 lettem a terhesség végére. Egy darab csíkom nincs, pedig már 40 éves voltam, amikor szültem, tehát nem egy rugalmas bőrü. A tesom 20 év körül szült, nem kente semmivel, meg is látszik rajta...
Lehet, hogy az olivaolaj is nagyon jó lehet erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!