Terhes lettem, gócom van, félek, hogy károsítja a
magzatot. Nem tudom megtartsam vagy ne?
Kedves 12:39-es!Nem tudom,hogy minek riogatod?Akkor inkább ne írjál!Nekem is kivették a mandulám és hidd el túl lehet élni.Fájni fog az biztos,dehát nem kell belehalni.És fájdalomcsillapítót is kapni fogsz!
2008. jún. 18. 12:42
12/26 A kérdező kommentje:
most vagyok 5 hetes terhes, és ha lehet megtartanám,de az orvos azt mondja felejtsem el a mandulla műtétet , nem kapok más választ csak benne van a rizikó tényezők között erőssen... Eléggé ki vagyok..
13/26 A kérdező kommentje:
5 hetes vagyok és az attól vagyok megijedve, hogy az orvos azt mondta, hogy ne akarjak mandullát műtetni, de ugyanekkor ez se a jó a babának. nagyon kivagyok.....
Ez az orvos hülye!Egy krónikus mandulagyulladással nem lehet sokat várni,főleg nem 9 hónapot!Szerintem nézzél másik orvost!
2008. jún. 18. 12:46
nekem tavaly márciusban vették ki a mandulámat, az a két hét maga volt a pokol. nem tudtam enni, inni, nyelni. szerintem a babának nem tenne jót, ha nem tudnál megfelelően táplálkozni, mert fájdalmaid vannak...
2008. jún. 18. 12:47
Nem tudom miért,de itt szándékosan rosszat akaró emberek írogatnak,vagy irígyek,mert terhes vagy?!
Tudsz enni műtét után,csak pépeset és apró falatokat.Egy kicsit kellemetlen lesz,de éhenhalni nem fogsz és a babának is jut tápanyag!
2008. jún. 18. 12:50
Szia, az én kislányomnak 3évesen vették ki, amint csak lehetett ivott, aztán evett is.Ez miatt ne aggódj, persze tudom, h gyereknél más a helyzet.
De tusz majd enni pépeset..
Nagyon kivánom hogy meg tudd tartani a babát és minden rendben legyen veletek.
Üdv.16 hetes kismami
2008. jún. 18. 13:02
Egy kicsit rossz a műtét után én egy hétig nem tudtam enni semmit huslevesen kivül, de a műtét nem fájt, csak utánna.
De hidd el annál rosszabb nincs mint egy krónikus mandula gyulladás hónapokon keresztül, tudom mert 2 évig halasztatottam a műtétet a végén már aludni és enni nem tudtam a fájdalomtól.
Viszont sok a gyulladt a mandula következménye, rámehetnek az izületeid stb.
Szerintem minél előbb szabadulj meg tőle.
26 hetes kismami
2008. jún. 18. 13:03
kedves 12:50-es hozzászóló! én csak a tényeket írtam le a mandulaműtétemről. sajna 3 évig halogattam és már az izületeimre is ráment. nem akarom riogatni SZÁNDÉKOSAN a kismamát, életem egyik legszörnyebb 10 napja volt a műtét után, lefogytam 5 kilót( csak a baba miatt írtam, amit írtam nem ROSSZINDULATBÓL vagy FÉLTÉKENYSÉGBŐL!
2008. jún. 18. 13:17
Kedves utolsó!Attól,hogy neked rossz volt,attól még másnak nem kell,hogy az legyen!
2008. jún. 18. 13:23
Kapcsolódó kérdések: