Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhes lettem, gócom van,...

Terhes lettem, gócom van, félek, hogy károsítja a magzatot. Nem tudom megtartsam vagy ne?

Figyelt kérdés
Terhes lettem, van egy krónikus mandullagyulladásom, amit most műtettem volna meg. Nem tudni hogy vírus vagy baktérium, de antibiotikumra nem reagál. állandó hőemelkedésem van, és félek, a magzatkárosodástól. Nem tudom, mit tegyek,? Az orvos szerint ez nem éppen a legjobb, de csak ennyit mond semmi többet.. Nagyon félek hogy ... Megtartsam vagy ne.. : (.
2008. jún. 18. 12:26
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Kedves 12:39-es!Nem tudom,hogy minek riogatod?Akkor inkább ne írjál!Nekem is kivették a mandulám és hidd el túl lehet élni.Fájni fog az biztos,dehát nem kell belehalni.És fájdalomcsillapítót is kapni fogsz!
2008. jún. 18. 12:42
 12/26 A kérdező kommentje:
most vagyok 5 hetes terhes, és ha lehet megtartanám,de az orvos azt mondja felejtsem el a mandulla műtétet , nem kapok más választ csak benne van a rizikó tényezők között erőssen... Eléggé ki vagyok..
2008. jún. 18. 12:44
 13/26 A kérdező kommentje:
5 hetes vagyok és az attól vagyok megijedve, hogy az orvos azt mondta, hogy ne akarjak mandullát műtetni, de ugyanekkor ez se a jó a babának. nagyon kivagyok.....
2008. jún. 18. 12:45
 14/26 anonim ***** válasza:
Ez az orvos hülye!Egy krónikus mandulagyulladással nem lehet sokat várni,főleg nem 9 hónapot!Szerintem nézzél másik orvost!
2008. jún. 18. 12:46
 15/26 anonim ***** válasza:
nekem tavaly márciusban vették ki a mandulámat, az a két hét maga volt a pokol. nem tudtam enni, inni, nyelni. szerintem a babának nem tenne jót, ha nem tudnál megfelelően táplálkozni, mert fájdalmaid vannak...
2008. jún. 18. 12:47
 16/26 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért,de itt szándékosan rosszat akaró emberek írogatnak,vagy irígyek,mert terhes vagy?!

Tudsz enni műtét után,csak pépeset és apró falatokat.Egy kicsit kellemetlen lesz,de éhenhalni nem fogsz és a babának is jut tápanyag!

2008. jún. 18. 12:50
 17/26 anonim ***** válasza:

Szia, az én kislányomnak 3évesen vették ki, amint csak lehetett ivott, aztán evett is.Ez miatt ne aggódj, persze tudom, h gyereknél más a helyzet.

De tusz majd enni pépeset..

Nagyon kivánom hogy meg tudd tartani a babát és minden rendben legyen veletek.

Üdv.16 hetes kismami

2008. jún. 18. 13:02
 18/26 anonim ***** válasza:

Egy kicsit rossz a műtét után én egy hétig nem tudtam enni semmit huslevesen kivül, de a műtét nem fájt, csak utánna.

De hidd el annál rosszabb nincs mint egy krónikus mandula gyulladás hónapokon keresztül, tudom mert 2 évig halasztatottam a műtétet a végén már aludni és enni nem tudtam a fájdalomtól.

Viszont sok a gyulladt a mandula következménye, rámehetnek az izületeid stb.

Szerintem minél előbb szabadulj meg tőle.

26 hetes kismami

2008. jún. 18. 13:03
 19/26 anonim ***** válasza:
kedves 12:50-es hozzászóló! én csak a tényeket írtam le a mandulaműtétemről. sajna 3 évig halogattam és már az izületeimre is ráment. nem akarom riogatni SZÁNDÉKOSAN a kismamát, életem egyik legszörnyebb 10 napja volt a műtét után, lefogytam 5 kilót( csak a baba miatt írtam, amit írtam nem ROSSZINDULATBÓL vagy FÉLTÉKENYSÉGBŐL!
2008. jún. 18. 13:17
 20/26 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó!Attól,hogy neked rossz volt,attól még másnak nem kell,hogy az legyen!
2008. jún. 18. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!