Ebben az esetben mit tehetek? (AFP probléma)
Figyelt kérdés
A helyzet az ,hogy múlthét csütörtökön kellett volna Afp vérvételre mennem. De sajnos a nagylányommal történt egy baleset az iskolában és bekerült a Madarász utcai kórházba. Természetesen éjjel-nappal mellette voltam eszembe sem jutott az a hülye vérvétel mikor a lányomnak szüksége volt rám. most viszont már 17hetes és 4napos vagyok leghamarabb holnap reggel tudnék elmenni levetetni. Ilyenkor van még értelme vagy már nincs??? A 12genetikain minden ok volt vérvételen is. Azóta volt még 4d uh ott is minden rendben volt. Valamint ugye 19.héten megyek a másik genetikaira. Nem tudom mit csináljak:(2013. máj. 22. 08:26
11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!! Teljesen egyetértek veled utolsó! Amúgy nagyon aranyosak vagytok lányok:) igen azóta jól van ma jöhettünk haza a zárójelentést majd férjem elhozza,mert órákat kellett vna várni még rá. Egy agyrázkódással megúszta ....
2013. máj. 22. 09:24
12/16 anonim válasza:
Még annyi, hogy azért mindenképpen kérdezz rá, mert most jutott eszembe, hogy nálunk a Hepatitis-t is az AFP-vel együtt vették le, az viszont tényleg nagyon fontos, mert ha nincs meg, akkor a baba születése után megkapja az oltássorozatot, ami nem lenne túl jó. Nem tudom, hogy nálatok hogy van, de azt mindenképpen vetesd le!
13/16 anonim válasza:
Nekem az SZTK csúszások miatt a 18. héten lett levéve. Nem jutottam sorra időben kavarodások miatt. Levették, feljegyezték, hogy 18. héten lett megnézve és úgy viszonyították az eredményt.
34 hkm
14/16 anonim válasza:
Szia!
Elsősorban jobbulást nektek.
Nekem 16. héten vették le az AFP-t utána pont a 18. hétben voltam, amikor a 2. .
Az AFP alacsony lett az elsőnél, a másodiknál határértéken volt.
Amúgy is, 19.héten mész genetikaira biztos minden rendben lesz:)
Elég fejlettek vagyunk:)
Másrészt a Bajcsiban voltam genetikai tanácsadáson, és ott megerősítették, hogy az AFP valóban nem megbízható.
Én még a 12.héten csináltattam kombináltat, ami negatív lett:)
Gratulálok 21+5hkm
15/16 anonim válasza:
Menj el egy négyes tesztre! A kombinált és a négyes teszt + az UH adja a legjobb eredményt, az AFP-t már csak azért támogatja az Állam mert a többit nem tudja megfizetni, olyan drága vizsgálatok. Vagyis az adófizetők pénzét nem akarják erre költeni az Egészségügyben. Én kombinált teszten voltam a 12.héten, majd megkérdeztem az orvost hogy egyáltalán érdemes-e elmenni AFp-re, ő azt mondta hogy értelme nincs, de kötelező vizsgálat.
16/16 anonim válasza:
Úgy kötelező, hogy ő nem mondhatja, hogy ne menj el. De te választhatsz, hogy elmész-e vagy sem. Senki nem fog erőszakosan odarángati és beledöfni a karodba a tűt, miközben 3 férfi lefog. És nem is indítanak utána eljárást ellened, nem kapsz büntetést és nem kerülsz börtönbe kiskorú veszélyeztetése miatt, mert nem mentél el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!