Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mivel keni a pocakját?

Ki mivel keni a pocakját?

Figyelt kérdés
A vàlaszokat elöre is köszönöm.
2013. máj. 19. 18:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Én dm-es babylove-t használtam olívaolajjal felváltva. Csak a köldököm belsején lett 1 kis csíkocska, pedig én aztán hajlamos vagyok a csíkosodásra, a fenekem, derekam, combom is nagyon csíkos.( még a kamaszkorom következménye)
2013. máj. 22. 13:03
 22/27 anonim ***** válasza:
Hát én neked kedves 11es teljesen igazat adok. Van benne valami, hogy genetika.Nekem a 25. hét környékén kezdett szétszakadni a bőr a hasamon. Vettem Helia-D testápolót.Jó zsíros fajta.Azzal kezdtem el kenni minden este és reggel szorgalmasan.Meg is álltak a csíkjaim.Én hülye azt hittem, hogy a testápolótól.:D Aztán elérkezett a nehéz pocak érzéses időszak, mikor napról napra nőtt a hasam szinte éreztem, hogy szakad a bőröm. Ez a 34-35. héten kezdődött..Vettem Dm testvajat, de olyan volt mint halottnak a csók.Nem hittem benne (tudom, hogy genetika az, hogy kinek milyen a bőre) csak azért vettem, hogy elmondhassam, hogy én mindent megtettem.A vége több pici és két hatalmas mély csík az oldalamon lent egész csípőtájékon.Azóta már szépen kifehéredtek és nem is érdekelnek annyira.:P A lányom 14 hónapos egészséges és ez a lényeg. Bár a genetika érdekes, mert anyukámnak egy csíkja sem volt, azt sem tudta mi az..hát nem tudom.Az tuti, hogy a bőrünk egyedi,nincs két egyforma.
2013. máj. 22. 13:07
 23/27 anonim ***** válasza:
Én is nagyon szakadós fajta vagyok, kamaszkoromban a combom belseje, derekam szétszakadt. Most terhességem elején először derékra híztam, nem kentem, szakadt. Utána elkezdtem kenni shea vajjal, kókusz vajjal, aztán vettem dm babylove olajat. Szeretem, nem viszket a hasam. És eddig nem lett csíkom. nem tudom, hogy szerencse-e vagy az olaj, de mindenesetre nem hagyom abba a kenést, remélem nem fog tovább szakadni a bőröm, főleg nem a hasamon!
2013. máj. 22. 13:23
 24/27 gabszem ***** válasza:

Nekem anyukámnak a mai napig csúnya a hasa, nekem meg nem is látszik pedig több mint 4 kiló volt a babám.

Én ezzek kentem, bár szerintem is hajlam kérdése hogy szakad vagy sem...

[link]

2013. máj. 22. 13:25
 25/27 anonim ***** válasza:
Én csak ha eszembe jutott. Testápolóval, és máskor Bübchen mamaolajjal. Isteni az illata!:) De sokszor elfelejtettem, talán egy héten ha 2x bekentem...mákom van, az elsővel se lettem csíkos, most se.
2013. máj. 22. 16:00
 26/27 A kérdező kommentje:
Még egyszer is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát!További szép napot kívánok!
2013. máj. 23. 08:54
 27/27 anonim ***** válasza:
Én sima Baba testápolóval kentem, kb. a 20. héttől, és nem repedtem ki egyáltalán. Két gyermekem van egyébként.
2013. máj. 23. 10:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!