Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mivel keni a pocakját?

Ki mivel keni a pocakját?

Figyelt kérdés
A vàlaszokat elöre is köszönöm.
2013. máj. 19. 18:04
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
40%

Semmivel. 2 terhességem volt már, nagy hassal (30kgot híztam mindkétszer), egy csíkom sem lett!!

EZ GENETIKA!! Ha hajlamos vagy rá, bármit magadra kenhetsz, akkor is lesznek csíkjaid!!

2013. máj. 19. 20:38
 12/27 anonim ***** válasza:
Próbáltam mindenféle testápolót, babaolajat és a DM saját, erre való olajos kencéjét is. Nem repedtem szét eddig. Mindezek közül a naturlandos körömvirág krém jött be a legjobban, ha azt használom reggel-este, nem is viszket a hasam, és nem is érzem, hogy feszülne a bőröm (a többivel azért ilyeneket éreztem). Pedig az utóbbi pár napban 2 és fél centit nőtt a haskörfogatom, ilyen gyors gyarapodás eddig nem volt (34 hetes vagyok).
2013. máj. 19. 20:51
 13/27 anonim ***** válasza:
Én most léptem a 30ik hétbe és ugy gondoltam ideje el kezdeni valamit használni.Még csak két aprócska csikom indult el,Én a Mamaglück olajnál és szőlő mag kivonatos testápolónál döntöttem.Meg látjuk milyen lesz,nem hiztam eddig csak 6 kgt és első terhesség.
2013. máj. 20. 08:15
 14/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,el felejtettem mondani a melleim azok már az első hónapokban szét repedeztek,de nem kentem semmivel,hátha a hasam még menthető
2013. máj. 20. 08:18
 15/27 anonim ***** válasza:
17%

Hát ez nagyon tetszik!!! Ha valakinek nincsenek csíkjai két terhesség után, mert nem hajlamos rá, azt már rögtön lepontozzák!!!!! Sajnállak titeket,a csíkok miatt, de ez volt az igazság!! Ha lett volna az első után, akkor is bevállaltam volna a másodikat is, tudván hogy tele leszek!!! Nem ez a lényeg, ez csak kívülről van!!

HAJLAM!! GENETIKA!!!! KENHETTEK BÁRMIT!!! HA AKAR, SZAKAD!!!! ÉRTSÉTEK MEG!!!!

35 éves, kétgyermekes anyuka!!!

2013. máj. 20. 09:34
 16/27 anonim ***** válasza:
Jaj, nem írtam, a 11.ik és az utolsó válaszadó voltam!!!! :-)
2013. máj. 20. 09:35
 17/27 anonim ***** válasza:

Tényleg genetika. A barátnőm világéletében 50 kg volt, 2 terhesség után is olyan lapos és csíkmentes a hasa, mint egy tininek. :)

Én alapjában gömbölyűbb alkat vagyok, összesen csak 7 kg-ot híztam, mégis kenhettem akármivel, olyan lettem a végére, mint egy kistigris. A hasam aljától a mellemig tiszta csík vagyok. Nem valami szép, de ez a van. Most megint terhes vagyok, nem tudom lenne-e értelme újra kenegetni valamivel.

2013. máj. 20. 09:55
 18/27 A kérdező kommentje:
Először is nagyon szépen köszönöm mindenkinek a válaszát.A pontozónak meg ez legyen a legnagyobb öröme.,ilyennel én már nem is foglalkozom.Azért kérdeztem mert 26 hetes terhes vagyok, és nagyon viszket a hasam, illetve kezd repedezni.Az elsőnél is ez volt, de gondoltam hátha tud valaki valamilyen csodaszert.További szép napot mindenkinek!
2013. máj. 20. 16:14
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

bár én nem pontoztam senkit sehova, annyit megjegyeznék, hogy szerintem nem csak genetika.

mint egy korábbi válaszomban írtam, kamaszkoromban nagyon striásodtam, főleg a combom, de a derekamon is keletkezett jópár csík. ezek mára már fehérek teljesen, nem feltűnőek, de látszanak.

most, hogy kenem magam, egyetlen csíkom sincs, lehet ez nem marad így a terhességem végéig, de egyelőre úgy néz ki, használ a krémes rásegítés.

van abban igazság, hogy főként genetikai adottság a kötőszövet erőssége, de azért nem kell ennyire vadul ragaszkodni ehhez a tényhez, az igazság valahol félúton van a genetika meg a krémek közt szerintem.

2013. máj. 20. 17:58
 20/27 anonim ***** válasza:
9es vagyok, igen nekem is lettek amúgy én már szerelmes vagyok a babámba, úgyhogy ha az egész testem csíkos is lenne az se érdekelne igazából....:-))))Aza ködökömnél a barna csík viszont nem jelent meg:-))) Boldog babavárást mindenkinek!
2013. máj. 20. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!