Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mivel keni a pocakját?

Ki mivel keni a pocakját?

Figyelt kérdés
A vàlaszokat elöre is köszönöm.
2013. máj. 19. 18:04
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

hát én régebben sheavajos testápolóval,.

később meg babaolajjal.

de nem sokat ért,sajna nekem genetika miatt szana szét szakadt a bőröm mindkét terhességemnél.

2013. máj. 19. 18:08
 2/27 anonim ***** válasza:

Szia!

Én babolajgéllel, sűrűbb mint a babaolaj ezért jobban tapad is. Egy csíkom sem lett a kisfiammal, remélem most a kislánnyal sem lesz. :D

2013. máj. 19. 18:09
 3/27 anonim ***** válasza:
Én egyenlőre baba márkájú kakaóvajas krémmel, eddig bevált, de lehet később váltanom kell majd.
2013. máj. 19. 18:14
 4/27 anonim ***** válasza:
Alverde termékkel Mamaglück testvaj, de van olaj formája is, csak azt nem használom. DM-ben lehet kapni, nem drága.
2013. máj. 19. 18:14
 5/27 anonim ***** válasza:

Én ezt használom: [link]

szerintem jó! Bár nem minden nap, és nem igazán vagyok hajlamos a stiásodásra.

35hkm

2013. máj. 19. 18:24
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

Én sima DM saját márkás babylove olajjal kenem a hasam. Nekem teljesen bevált, nem repedtem ki, pedig az átlagnál nagyobbat nőtt a hasam.

32 hetes kismama

2013. máj. 19. 18:34
 7/27 anonim ***** válasza:

Felváltva használom a Rossmann saját márkás kismamáknak való testápolóját és a Vichy stria elleni krémjét, egyelőre nincsenek csíkjaim (kopkopkop), pedig azt hittem, hogy nagyon hamar előjönnek majd, mivel kamaszkoromban szerteszét szakadt a bőr a combomon, derekamon ...

29 hkm

2013. máj. 19. 18:39
 8/27 anonim ***** válasza:
Baba olajjal naponta illetve Elastiq testápolóval(szlovák) ritkábban....anyukámnak már 4 hónaposan csikos lett a hasa,nekem 24 hetesen még nincs,persze előre még nem örülök,de munkatársnője is csak babaolajat használt és nem eltt egy csikja sem a hasán,csak az oldalán ahol nem kente :)
2013. máj. 19. 18:58
 9/27 anonim ***** válasza:
mostmár hogy van 4 csíkom vettem babaolajat... egy hónapja nem lett több mióta azzal kenem. hamarabb kellett volna:-(22hkm
2013. máj. 19. 19:28
 10/27 anonim ***** válasza:

Én is babaolajjal, eddig egy csík sem jött. Előző terhességem alatt egyáltalán nem kentem, annak ellenére sem lett csíkom.

28 h

2013. máj. 19. 19:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!