1/6 anonim válasza:
Attól függ, mennyire erősen. Ha csak picit, az nem fáj. De ha erősebben, az már igen.
2/6 anonim válasza:
fáj. UH után is néha kellemetlen, vagy közben, szóval ne nyomogasd terhes nők hasát;)
3/6 anonim válasza:
nekem is fáj az uh-kon, kellemetlen nagyon... ne nyomkodjuk kismamák hasát...:-))))))))
4/6 anonim válasza:
Nem szabad nyomkodni uh kor is kellemetlen nemhogy megnyomni..TILOS nyomogatni!
5/6 anonim válasza:
Nekem a terhesség elején nem fájt, a 30. héttől már igen, bár néha most is úgy ébresztgetem, hogy nyomkodom (nem durván!, csak játékosan) a pocakomat.
6/6 anonim válasza:
Jó kérdés, én biztos leharapnám a fejét annak, aki odajön nyomkodni. :) Nyilván persze, vannak vizsgálatok mikor nyomkodnak, pl. ultrahang, de az sem olyan vészes, csak egyszerűen minden kismama különösen utálja, ha nyomják a hasát, még ha egy ultrahangkészülék fejével, azt is. (Mivel tényleg nyomó érzés, nem fáj, legalábbis nekem nem, de elvagyok nélküle is.)
Szóval, igen, nyilván fáj, hiszen a baba is annyi mindent nyom bent, hátha még a pocakot is nyomkodják, képzelheted, hogy nem olyan kellemes.
Szóval, ha jót akarsz magadnak, ne közelíts a kismamákhoz pocaknyomkodási szándékkal, mert hormonbomba házisárkánnyá válnak egykönnyen! :)
25 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!