Olyan spray-t, izzadásgátló szert keresek, ami nem ártalmasa pocakomban fejlődő kisbabámnak. Amik ezüst- és alumíniumszármazékokat nem tartalmaznak. Jelenleg a Rexona-t használom. Valami nem károsat?
Régebben ezt használtam, tök jó, viszont pont a terhesség alatt és után annyira nagyon izzadós lettem, hogy nem volt elég. Azóta ismét ezt használom.
Mindegy hogy parázósnak nyilvánítanak vagy sem. Mindenki eldöntheti ennek a témának mennyire van súlya az saját életében. Nem a babával kapcsolatban, kerestem rá, hanem általánosan. Sajnos még a drágább deo sem feltétlen jó. Okosabb nem lettem ettől a cikktől, de nagyon érdekes, ajánlom figyelmedbe.
Én régóta az Alverde (DM) izzadsággátlóját használom, golyós és fehér színű folyadék van benne :) Nincsenek benne káros anyagok :)Nyáron teszek bele pluszba egy kis szódabikarbónát, nekem tökéletes, de én szerencsére nem vagyok túl izzadós típus.
Egyébként én már mindenem lecseréltem sampontól, tusfürdőtől a testápolóig... :)
Ja és a babakozmetikumokat is nagyon nézd meg, azok is minden sza..al tele vannak :(
5-ösnek igaza van, a Baba cuccok nagyon rosszak...
Jól teszed, hogy olyan deót keresel, amiben nincs alumínium.
Dr. Hauschka-nak vannak deói, nem túl olcsók.
DM-ben kaphatsz Lavera, Logona és Alverde termékeket, melyek szintén tiszták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!