Nagyon izzadok mióta terhes vagyok és nem bírom a meleget. Hol lehet kapni és mennyibe kerül az Amway-es Body series izzadásgátló? Azt hallottam az nagyon jó. Vagy van más jó ötletetek?
Nekem ez a 3 vált be:
REXONA
DAVE
SECRET
Interneten is megrendelheted itt:
Az a helyzet, hogy az izzadásgátlók csak kényelmi szempontból-közérzetileg segítenek.
A problémát nem szüntetik meg.
A lényegük, hogy befedik a testen lévő pórusokat, ahol ezután az izzadság nem tud távozni-ez kicsit egészségtelen, de bizonyára jobb érzés ha nem folyik a víz belőlünk.
A terhesség alatt az izzadás fokozódik , mert több a vér, magasabb a vérkeringés-hőtermelés és gyorsabban távoznak a méreganyagok is.
Igyál sok tiszta vizet-csökkentett ásványi anyaggal és az izzadságod hígabb(szagtalanabb ) lesz.
Ha valahová mész akkor használj valamit pl secret nagyon jó, de nem kell drágát venni, mert az esetleg nem is jó neked.
A szoptatás végére visszaáll a rendszer!
Használj gyakran nedves törlőkendőt, vigyél magaddal mindenhová, de ha otthon vagy csak hadd jöjjön ki a sok méreg!
Jó babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!