Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon izzadok mióta terhes...

Nagyon izzadok mióta terhes vagyok és nem bírom a meleget. Hol lehet kapni és mennyibe kerül az Amway-es Body series izzadásgátló? Azt hallottam az nagyon jó. Vagy van más jó ötletetek?

Figyelt kérdés
2008. jún. 9. 18:40
 1/9 anonim ***** válasza:
így jártam én is, sosem izzadtam, erre most tessék. Vettem a rexona fejreállítóst és elég jó, de hordok magammal nedves törlőkendőt is, mert a stift csak elfedi a mirigyeket és egy darabig nem tud kijönni rajtuk az izzadtság, aztán mindegy mi van rajtad , elindul..legjobb egyébként a secret solid dry stift, az tartott a legtovább, de sokszor reggel hintőport is mellékelek a dezodorhoz, úgy jó sokáig tart. Nem tudom Amway terméket hol tudsz venni, de nem hinném, hogy tudnak olyat beletenni amit a többibe nem.
2008. jún. 9. 18:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is a Rexona a legjobb, azt hiszem, bármelyik. Ezen kívül az alumíniumvegyületeket tartalmazó szerek. Igaz, ezek a legdrasztikusabbak, de használnak. Egy idő után azonban hozzászokik a szervezeted, ezért cserélgetni kell. A Nivea is nagyon hasonló, valamint a Herbina termékek. ezek mind megfizethetők, a legdrágább Nivea max. 700 Ft.
2008. jún. 9. 18:49
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem ez a 3 vált be:

REXONA

DAVE

SECRET

2008. jún. 9. 19:42
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem egyedül az ADIDAS vált be, már akkor is amikor keményen sportoltam, és most is.
2008. jún. 9. 20:22
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

Interneten is megrendelheted itt:

[link]

2008. jún. 10. 12:52
 6/9 anonim ***** válasza:
Az Amwaynél 2000 Ft(100 ml, golyós), 2700 Ft (75 g, stift). Nálam vehetsz ilyet. Írj üzit priviben.
2008. okt. 28. 00:27
 7/9 anonim ***** válasza:
nekem is bevált a Body series, a fújós a kedvencem
2008. dec. 18. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
1600 körül van a golyós (plusz postaktg), amúgy tényleg nagyon jó, én is, sőt a férjem is ezt használja
2009. júl. 14. 21:10
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a helyzet, hogy az izzadásgátlók csak kényelmi szempontból-közérzetileg segítenek.

A problémát nem szüntetik meg.

A lényegük, hogy befedik a testen lévő pórusokat, ahol ezután az izzadság nem tud távozni-ez kicsit egészségtelen, de bizonyára jobb érzés ha nem folyik a víz belőlünk.

A terhesség alatt az izzadás fokozódik , mert több a vér, magasabb a vérkeringés-hőtermelés és gyorsabban távoznak a méreganyagok is.

Igyál sok tiszta vizet-csökkentett ásványi anyaggal és az izzadságod hígabb(szagtalanabb ) lesz.

Ha valahová mész akkor használj valamit pl secret nagyon jó, de nem kell drágát venni, mert az esetleg nem is jó neked.

A szoptatás végére visszaáll a rendszer!

Használj gyakran nedves törlőkendőt, vigyél magaddal mindenhová, de ha otthon vagy csak hadd jöjjön ki a sok méreg!

Jó babavárást!

2009. júl. 16. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!