A tescoban mindig van akcióban a csomagos body-k?
Nálunk mindig lehet kapni, de nem mindig akciós.Igaz, ez nem egy hatalmas Tesco, inkább kicsinek mondanám.
Én minden héten legalább 2x megyek vásárolni, mindig megnézem a ruhákat, de most semmi nincs leértékelve. Sajnos elbambultam, kb 2 hete az összes ruha ( felnőtt-gyerek) 30%-os engedménnyel volt, siettem, így nem vettem semmit, rá pár napra visszavették az akciót.
Fogalmam sincs mi alapján akcióznak és mikor:(
Amúgy a bodyk nekem is tetszenek, én is vettem már több 3 db-osat a lányomnak.
Ruházati kiárusítás lesz - akár 70% kedvezménnyel - a tescoban!
Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik és 2011. június 20-tól a készlet erejéig érvényes.
Az árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét.
www.ffdivat.com
Most olvastam a tesco újságban. (Június 24-30 reklám újság belső hátoldala!)
Ha van időd/időtök, akkor nézzetek el, hátha lesz babaruci!
Szerintem nem éri meg azokat venni, egyrészt drágák, msárészt egyáltalán nem jó minőségűek.
Sokkal jobb bodykat lehet kapni olcsóbban csak körül kell nézni
előz
ami a teszkóban akcisó, az áltak lában máshol akció nélkül olcsóbb, ezt mér többször észrevettem, nagy szemetek ám
a többi dologról nem is beszélve
ez csak egy szösszenet:
"Közel 1,2 millió forintos bírságot kapott a Tesco a májusi ellenőrzések nyomán. A szabálytalanságok között szerepelt a raktárak, öltözők higiéniai hiányossága, valamint lejárt és jelöletlen élelmiszerek forgalmazása.
Nyolc Tesco áruházban rágcsálókra utaló nyomokat is találtak az ellenőrök a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) májusban folytatott ellenőrzése során. A rágcsálónyomok, valamint egyéb hiányosságok miatt a vállalatot összesen 1,2 millió forintra büntették. A Magyar Nemzet az MgSzH-ra hivatkozva beszámol arról is, hogy a büntetésben érintett áruházak közül kettő Egerben, a további hat pedig Békéscsabán, Cegléden, Tahitótfaluban, Budapesten, miskolcon és Szarvason található.
A hivatal még májusban tartott országos ellenőrzést a multinacionális vállalatnál, és azért nem árulták el mostanáig ennek eredményét, mert a Tescónak egy hónapja volt fellebbezni"
Első vagyok!
Hát, nem tudom, utolsó válaszoló, Neked mi a drága, de én darabjáért 300-400 Ft-ot szívesen kiadok. Persze nem a csilivili Disney-re gondolok, hanem a sima fehérre, vagy egyszínűre apró mintával. Szinte mindig valami felső alá adom, így minek legyen csicsás? Most az ujjatlanokat veszem póló alá, kb ennyibe kerül akciósan.
Körülnézni nem tudok 3 gyerek mellett, nem járhatom örökké a boltokat, hogy mit merre adnak. Ez közel van és nekem megfelelő.
Köszi az akcióról szóló írást, el fogok menni.
Hűha, egy Tesco ellenes propagandista vetődött ide:)))
Na de mi köze a rágcsálóknak a bodyk árához és minőségéhez?
Még egérrágta ruhával nem találkoztam.:)
Félre a tréfát, 15 évet dolgoztam kereskedelmi multinál műszakisként. Többek között én foglalkoztam a rágcsálóírtással, tisztasági festéssel, stb.
Engem nem ijesztettél meg az újságcikkel! :) Ha valahol találni akarnak valamit, akkor fognak is. Most a Tesco a soron, utána a Spar, majd a Liedl és így tovább.
Ettől még jók a Cherokee és F&F ruhák.
Mi a Disney-s rucikat is 1190 max 1500ért vettük. Oké, le volt akciózva, pont kifogtuk, de akárhányszor megyünk vásárolni minimum 30 percet eltöltök a rucik között!
Egész jókat lehet kifogni a 'színes', mintás rucikból is akcióban :]
Első vagyok!
Ma voltam vásárolni, egyenlőre nálunk a bodyk közül csak a hosszú ujjú csomagosak vannak leérétékelve, de abból az összes 50%. Sajnos sem a rövid ujjú, sem az ujjatlan nincs leárazva.:( Ezen kívül a több darabos pizsirugik is 50%-ak, ebből talán majdnem az összes fajta.
Ebből jó sokat vettem, mert lányom ebben alszik, minden nap tisztát kap, bármennyi kevés lenne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!