Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A tescoban mindig van akcióban...

A tescoban mindig van akcióban a csomagos body-k?

Figyelt kérdés
Mert a fiamnak mindig olyat vettem nagyon jó áron volt és nagyon jó is a minősége meglepő mód,most a lánykánknak is olyanokat szeretnék venni.
2011. jún. 20. 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig lehet kapni, de nem mindig akciós.Igaz, ez nem egy hatalmas Tesco, inkább kicsinek mondanám.

Én minden héten legalább 2x megyek vásárolni, mindig megnézem a ruhákat, de most semmi nincs leértékelve. Sajnos elbambultam, kb 2 hete az összes ruha ( felnőtt-gyerek) 30%-os engedménnyel volt, siettem, így nem vettem semmit, rá pár napra visszavették az akciót.

Fogalmam sincs mi alapján akcióznak és mikor:(

Amúgy a bodyk nekem is tetszenek, én is vettem már több 3 db-osat a lányomnak.

2011. jún. 20. 13:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Ruházati kiárusítás lesz - akár 70% kedvezménnyel - a tescoban!

Az ajánlat a megjelölt termékekre vonatkozik és 2011. június 20-tól a készlet erejéig érvényes.

Az árak már tartalmazzák a kedvezmény mértékét.

www.ffdivat.com

Most olvastam a tesco újságban. (Június 24-30 reklám újság belső hátoldala!)

Ha van időd/időtök, akkor nézzetek el, hátha lesz babaruci!

2011. jún. 20. 13:29
 3/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nem éri meg azokat venni, egyrészt drágák, msárészt egyáltalán nem jó minőségűek.

Sokkal jobb bodykat lehet kapni olcsóbban csak körül kell nézni

2011. jún. 20. 13:31
 4/10 anonim ***** válasza:

előz

ami a teszkóban akcisó, az áltak lában máshol akció nélkül olcsóbb, ezt mér többször észrevettem, nagy szemetek ám

a többi dologról nem is beszélve

ez csak egy szösszenet:

"Közel 1,2 millió forintos bírságot kapott a Tesco a májusi ellenőrzések nyomán. A szabálytalanságok között szerepelt a raktárak, öltözők higiéniai hiányossága, valamint lejárt és jelöletlen élelmiszerek forgalmazása.

Nyolc Tesco áruházban rágcsálókra utaló nyomokat is találtak az ellenőrök a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) májusban folytatott ellenőrzése során. A rágcsálónyomok, valamint egyéb hiányosságok miatt a vállalatot összesen 1,2 millió forintra büntették. A Magyar Nemzet az MgSzH-ra hivatkozva beszámol arról is, hogy a büntetésben érintett áruházak közül kettő Egerben, a további hat pedig Békéscsabán, Cegléden, Tahitótfaluban, Budapesten, miskolcon és Szarvason található.

A hivatal még májusban tartott országos ellenőrzést a multinacionális vállalatnál, és azért nem árulták el mostanáig ennek eredményét, mert a Tescónak egy hónapja volt fellebbezni"

2011. jún. 20. 13:33
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi is mindig a Tesco-ban vettünk 3-mas kiszerelésű body-t, meg rugit is. Olcsóbban nem találtam sehol ilyen minőségűt.
2011. jún. 20. 13:34
 6/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Hát, nem tudom, utolsó válaszoló, Neked mi a drága, de én darabjáért 300-400 Ft-ot szívesen kiadok. Persze nem a csilivili Disney-re gondolok, hanem a sima fehérre, vagy egyszínűre apró mintával. Szinte mindig valami felső alá adom, így minek legyen csicsás? Most az ujjatlanokat veszem póló alá, kb ennyibe kerül akciósan.

Körülnézni nem tudok 3 gyerek mellett, nem járhatom örökké a boltokat, hogy mit merre adnak. Ez közel van és nekem megfelelő.

Köszi az akcióról szóló írást, el fogok menni.

2011. jún. 20. 13:37
 7/10 anonim ***** válasza:

Hűha, egy Tesco ellenes propagandista vetődött ide:)))

Na de mi köze a rágcsálóknak a bodyk árához és minőségéhez?

Még egérrágta ruhával nem találkoztam.:)

Félre a tréfát, 15 évet dolgoztam kereskedelmi multinál műszakisként. Többek között én foglalkoztam a rágcsálóírtással, tisztasági festéssel, stb.

Engem nem ijesztettél meg az újságcikkel! :) Ha valahol találni akarnak valamit, akkor fognak is. Most a Tesco a soron, utána a Spar, majd a Liedl és így tovább.

Ettől még jók a Cherokee és F&F ruhák.

2011. jún. 20. 13:43
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi a Disney-s rucikat is 1190 max 1500ért vettük. Oké, le volt akciózva, pont kifogtuk, de akárhányszor megyünk vásárolni minimum 30 percet eltöltök a rucik között!

Egész jókat lehet kifogni a 'színes', mintás rucikból is akcióban :]

2011. jún. 20. 13:46
 9/10 anonim ***** válasza:
2 hete vettem akcióban 5db-os kiszerelésű bodykat :) 1500Ft volt a csomag :)
2011. jún. 20. 16:12
 10/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Ma voltam vásárolni, egyenlőre nálunk a bodyk közül csak a hosszú ujjú csomagosak vannak leérétékelve, de abból az összes 50%. Sajnos sem a rövid ujjú, sem az ujjatlan nincs leárazva.:( Ezen kívül a több darabos pizsirugik is 50%-ak, ebből talán majdnem az összes fajta.

Ebből jó sokat vettem, mert lányom ebben alszik, minden nap tisztát kap, bármennyi kevés lenne.:)

2011. jún. 22. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!