Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Julius közepére várjuk a...

Julius közepére várjuk a kislányunkat milyen ruhában lehet majd öt a rekkenő höségben kivinni sétálni? Elég a kis body vagy rugi is kell majd rá?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
ez attól is függ menniyre lesz fázós
2010. ápr. 27. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Amíg picike, nem fog ártani, ha lesz rajta egy body és egy vékony rugi is, persze, az időtől is függ, hogy mit fogsz ráadni... Mivel az újszülöttek hőháztartása még nagyon labilis, és ugye a pociban állandó hőmérséklet vette őket körül, nem árt, ha nincs rögtön kitéve a hőingadozásnak...
2010. ápr. 27. 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Két éve július végén született a lányom, most július közepére várjuk az öcsit. Tapasztalatom szerint - persze ha hidegebb, esősebb nyár lesz, akkor módosul - gyakorlatilag semmi sem kell a babának, csak rövid ujjú body vagy napozó. Csak benn a hűvös lakásban kapott rugit, amúgy szinte mindig bodyt hordott. Még abban is gyakran melege volt szegénynek.

Azt mondják, hogy a babára mindig egy réteggel többet érdemes adni, mint ami rajtunk van. Igen ám, de ha olyan hőség van, hogy legszívesebben a bőrödet is levetnéd, akkor a babára se nagyon kell cucc. Nálunk az vált be, hogy csak napozó vagy body, de gyakran ráterítettünk egy textilpelust. Így legalább a naptól se kellett félteni. Szerintem idén is így csinálom majd a fiammal. Persze van rugi is meg kis kocsikabát, de ha olyan nyár lesz, mint két éve, akkor ezeket maximum este adom rá, ha valami program van.

2010. ápr. 27. 14:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Én júnuis közepén szülök és egyetértek az utolsóval!Nagyon sok bodyt vettem és csak pár rugit!:)Nem kell beöltöztetni nyáron!Legszívesebben te se vennél fel ruhát!:)31 hetes kismama
2010. ápr. 27. 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Igazuk van az utolsóknak. Én is kánikulába szültem a kislányom, és csak napozó vagy body volt rajta. HIsz olyankor nekik is melegük van. Bent a szobában pedig betakartam egy pelussal vagy vékonyka takaróval ha aludt.
2010. ápr. 27. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat nagyjábol én is igy gondoltam csak biztos akartam lenni. mindenkinek boldog babavárást!!
2010. ápr. 27. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!