Császár utána a budapesti Szent Istvánban?
Császár utána a budapesti Szent Istvánban?
Hogyan működik ott a rendszer? Valószínűleg újból megcsászároznak, utána mennyi időt tölthet velem a kicsi babám? A kisfiamat a II-es Női-n hoztam világra, ott csak egy fénykép erejéig adták oda, aztán csak este 1/2 órára. 24 óra alatt ennyit láthattam. A Szent Istvánban tényleg császár után pár órával már velem lehet a kisbabám? Miket kell tudnom az ottani dolgokról? Mindet beleértve? Mennyibe kerül éjszakánként az egy ágyas szoba?
Én 3 éve szültem ott császárral, akkor az alapítványi szoba 1500/éj volt. Most júniusban megint megyek:-)
Mikor megszületett a fiam rögtön odatették a vállamra pár percre, utána elvitték mérni, öltöztetni, majd odaadták apának majd egy órára.
Engem közben levittek a kórerembe, ugye 6 órán át nem lehet mozdulni a gerincérzéstelenítés után. Ahogy letelt a 6 óra a nővér felállított és betolt zuhanyozni, ahogy kijöttem már hozták is a babát és onnan az enyém volt. A csecsemősök nem igazán szerették ha valaki beadta a babát, max egy gyors zuhanyzás idejére. Hétfő reggel volt a műtét és péntek délben mehettünk haza. Ha van konkrét kérdésed nyugodtan írj. Igaz ez már 3 éve volt, de nem gondolom, hogy nagy változások történtek volna.
Bocsánat, 1 nulla lemaradt 15000 volt. De valaki írta, hogy most 8000/éj.
Igen, ahogy felállítottak onnantól kezdve velem volt a fiam, ha akartam volna sem tudtam volna megszabadulni tőle:-)
Folyamatos látogatás van, bejöhet bárki bármikor a kórtermekbe, ezért nagyon szerencsés ha tudsz egyágyast kérni.
Nem, a műtőbe nem jöhetett be a férjem, de én nem is szerettem volna.
Nem emlékszem, hogy hány 1ágyas van, sajnos elég kevés, talán 4 rémlik. De ha programozott császárod lesz, akkor beírathatod magad előre az adott dátumra, tehát foglalhatsz egyágyast előre. Én ezt fogom tenni ha megyek be CTG-re jövő héten. Engem Surtya doktornő műtött, nagyon hamar rendbe jöttem utána.
Értem. A dokim (dr. Hamvas Ferenc) nagyon természet párti, nagyon erőlteti a természetes szülést, mondta, hogy ő mindenképp meg akarja próbálni, és ha nem megy, akkor császár megint. Nem is tudom melyik a jobb... :) Nagyon bízom benne, hogy kapok akkor majd egy ágyas szobát. A II-en iszonyat volt, hogy 5-en voltunk 1 szobában, és az egyik anyukának betegek voltak a rokonai.
Sok sikert a babádhoz, és jó egészséget :) Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!