6 hetes terhes vagyok, ma nem éreztem sem hányingert, sem semmi mást?
Félek , hogy megint elhalt terhesség lesz a vége , mint tavaly. 1 éve sajnos a 6. héten meghalt a baba., nem fejlődött tovább.
Eddig minden reggel és napközben is volt hányingerem, enyhe rosszulétek, nagyon érzékeny volt a mellem.
Ma meg semmi.. 2 hét múlva kell mennem ultrahangra, de úgy érzem addig nem bírom ki.
Túlparázom, és nyugodjak meg? Esetleg lehet egymás után 2 elhalt terhessége is az embernek? Nem akarom ez utóbbit elhinni. :(
Jéééézusom! Ugyanaz, mint nálam. Tavaly 13 hetesen ment el a babám, most a hetedik héten vagyok, és úgy tudok örülni, ha rosszul vagyok. Sajnos én is parázok egyfolytában, ráadásul mára kicsit megfájdult a torkom és taknyos lettem. Már a negyedik héten futottam a dokihoz, amikor még csak petezsák volt, még se szívhang... megnyugtatott, hogy nem kell aggódni, el kell vonatkoztatni az előző terhességtől és bízni kell benne.
Elég gyakori, hogy az első baba elmegy, és nem szabad arra gondolni, hogy a másodikkal is gond lesz. Most voltam másodikán újra ultrahangon, már van szívhang :) Jövő héten ismét megyek, remélem minden okés lesz. hívd fel a dokidat, és ha úgy érzed, hogy megnyugtatna, akkor kérj előbb időpontot. Én egyébként nagyon sokat pihenek, szerencsére itthon vagyok az első pillanattól kezdve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!