4 hónapos terhes vagyok. Hogyan lehetne a hányásokat csillapítani és a hányingert?
Figyelt kérdés
2008. márc. 13. 12:30
1/9 anonim válasza:
hát majd az idő csillapítja.én sajnos csak ezt tudom mondani.nekem a 14-15hétig voltak a rosszullétek, bármit csinálhattam.de elmúllott és azóta jó minden :)
boldog babavárást
2/9 anonim válasza:
Szia. Nekem a terhességi vitamin segített. Én a gravidát szedtem, nekem az vált be. De a doki szerint ha hányinger van, valamit enni kell, nem sokat csak egy kicsit.Sok sikert 34 hetes kismama
3/9 anonim válasza:
Bocsi de 3 szor is fől rakta a válaszomat, meg van hülyülve a net, vagy a gépem.
5/9 anonim válasza:
Szia! Gyömbérkapszula reggel 2 este 2
Jóbulást! 28 hetes kismama
6/9 anonim válasza:
Nekem a gyömbéres üdítő jött be.
7/9 anonim válasza:
A terhességi vitaminok ebben is segítenek! én 8 hetes vagyok és szinte minden nap van/volt hányingerem! Amióta szedem a vitamint,lényegesen csökkent a rosszulllétek száma,azt nem mondom hogy egyáltalán nincs,de lényegesen jobb!
8/9 anonim válasza:
Motilium!Ez nekem bevált,remélem neked is segít!
9/9 anonim válasza:
Nekem az elevittől rosszabb volt, pedig elvileg épp segítenie kellett volna :( Így este vettem be reggel helyett, de én éhgyomorra is hánytam, sokáig. Lehet, páran kiakadtok, de a Kóla segített! Persze csak pár korty: a cukor benne jó a vércukorszintre, a szénsav pedig lenyugtatta a gyomromat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!