Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Iszonyatos gyomor egest es...

Iszonyatos gyomor egest es sav tultengest hanyingert mivel lehet csillapitani?

Figyelt kérdés
Mar napok ota nem eszem csak az agyban fekszem a vitaminomat sem tudom be venni,vizet sem tudom meginni. Nagyon aggodom most vagyok 11.-hetes es ugy 4-5 napja kezdödtek nalam ezek a rosszul letek azelödt semmi.Valami jo tanacsal eltudnatok latni? Elöre is köszönök minden eggyes valaszt.
2010. ápr. 6. 06:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A gyomorégésre, savra jó a Rennie, próbáld ki.Nyugodtan szedheted, mert csak kalcium és magnézium sók vannak benne, semmi káros anyag.Hányingered is a savad miatt van.Én Béres B6 vitamint vettem be, ha nagyon szenvedtem.Nekem bevált, mindig elmúlt.Házilag jó a savra: tej, keksz, banán.

Aggódnod nem kell, ez mind terhességi tünet, és normális.

2010. ápr. 6. 06:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én sok tejet ittam, háztartási keksz, és Salvus viz.Nekem nagyon bevállt.

2010. ápr. 6. 08:19
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia,

Rennie tabletta, kis pohár langyos tejecske nekem mindig segített. Nekem a banántól még jobban égett anno, de nem vagyunk egyformák :)

Jó babavárást!

2010. ápr. 6. 09:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Nem tudom milyen vitamint szedsz, de barátnőmnek az orvosa javasolta neki (iszonyatos émelygésekkel küzdött szegény) a Femibion nevű terhesvitamint. Amióta azt szedi, jobban van sokkal.
2010. ápr. 6. 09:03
 5/14 anonim ***** válasza:

nekem is iszonyúan égett a gyomrom, az első perctől kezdve. így maikor még nem is tudtam a babáról, már sejtettem hogy "útban" van....kipróbáltam én is mindent, Renit, kekszet, száraz kenyeret, nekem a hideg tej vált be. este ha úgy van megiszok 1-2 deci hideg tejet és máris jobb....itt olvastam én is ezt. no meg persze kerülöm a savanyú ételeket.

jobbulást.

15+4 hetes

2010. ápr. 6. 09:27
 6/14 anonim ***** válasza:
Én a Femibiont szedem mégis rengeteg savam van. Nekem a Rennie sem mindig hatásos, ilyenkor próbálok szotyizni, meg diót enni. Nem a legegészségesebb , de nekem enyhít rajta sokat!
2010. ápr. 6. 11:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem a szódabikarbóna segít. A gyógyszertárban lehet kapni.
2010. ápr. 6. 11:22
 8/14 anonim ***** válasza:

Terhesség alatt a szódabikarbónát messziről kerülni kell!!!!!!!!!

Igyál hideget és a salvius viz segithet és mindig legyen valami a gyomrodban popcorn is jó rá felszivja a savat.Tapasztalat mert én 1 hónapra kerültem kórházba az elején ez miatt.

2010. ápr. 6. 12:10
 9/14 anonim ***** válasza:

12.10-esnek!

nekem a dokimondta egyszer hogy egy kis szódabikarbónát vegyek be. bélgörcsöm lett, majd szétszakadt a mellkasom és akkor mondta hogy ilynekor vagy No-_Spat vagy sz.bikarbónát vegyek be...persze csak ésszerű keretek között, de gondolom ezt más is tudja.

a 15+4 hetes

2010. ápr. 6. 12:46
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem is azt mondta a doki és a védőnő is hogy szódabikarbónát kerüljem.

De persze ahány doki annyi féle orvoslás, nekem van hogy két különböző orvos egymásnak ellentmondtak :)

2010. ápr. 6. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!