Iszonyatos gyomor egest es sav tultengest hanyingert mivel lehet csillapitani?
A gyomorégésre, savra jó a Rennie, próbáld ki.Nyugodtan szedheted, mert csak kalcium és magnézium sók vannak benne, semmi káros anyag.Hányingered is a savad miatt van.Én Béres B6 vitamint vettem be, ha nagyon szenvedtem.Nekem bevált, mindig elmúlt.Házilag jó a savra: tej, keksz, banán.
Aggódnod nem kell, ez mind terhességi tünet, és normális.
Szia!
Én sok tejet ittam, háztartási keksz, és Salvus viz.Nekem nagyon bevállt.
Szia,
Rennie tabletta, kis pohár langyos tejecske nekem mindig segített. Nekem a banántól még jobban égett anno, de nem vagyunk egyformák :)
Jó babavárást!
nekem is iszonyúan égett a gyomrom, az első perctől kezdve. így maikor még nem is tudtam a babáról, már sejtettem hogy "útban" van....kipróbáltam én is mindent, Renit, kekszet, száraz kenyeret, nekem a hideg tej vált be. este ha úgy van megiszok 1-2 deci hideg tejet és máris jobb....itt olvastam én is ezt. no meg persze kerülöm a savanyú ételeket.
jobbulást.
15+4 hetes
Terhesség alatt a szódabikarbónát messziről kerülni kell!!!!!!!!!
Igyál hideget és a salvius viz segithet és mindig legyen valami a gyomrodban popcorn is jó rá felszivja a savat.Tapasztalat mert én 1 hónapra kerültem kórházba az elején ez miatt.
12.10-esnek!
nekem a dokimondta egyszer hogy egy kis szódabikarbónát vegyek be. bélgörcsöm lett, majd szétszakadt a mellkasom és akkor mondta hogy ilynekor vagy No-_Spat vagy sz.bikarbónát vegyek be...persze csak ésszerű keretek között, de gondolom ezt más is tudja.
a 15+4 hetes
Nekem is azt mondta a doki és a védőnő is hogy szódabikarbónát kerüljem.
De persze ahány doki annyi féle orvoslás, nekem van hogy két különböző orvos egymásnak ellentmondtak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!