Iszonyatos gyomor egest es sav tultengest hanyingert mivel lehet csillapitani?
Normál esetben nagyon jó a szódabikarbóna a gyomorégésre, de a védőnők többsége valóban azt mondja a kismamáknak, hogy az utolsó lehetőségként tartsák számon. Gyakori használata nagyon megviseli a gyomrot, és akinek hajlama is van rá, pillanatok alatt fekélyt is okozhat. Vigyázzatok vele.
Nekem mindig más válik be. Van amikor a hideg tej segít, esetleg hideg Pepsiből néhány korty. Van hogy mogyorót illetve diót eszem rá. Mikor mi segít. A Rennie is jó, de nekem csak akkor segített, ha enyhe tüneteim voltak.
Terhességem előtt a Neurosan port használtam gyomorégésre és puffadásra. Azt lehet terhesen is, de hasfogó hatása is van, így én azt nem mertem. Viszont akinek nincs gondja a "székeléssel":) annak nagyon ajánlom, mert ez is csak természetes anyagokból áll.
Üdv.24 h km.
szia!
mi van veled? jól vagy, vagy be kellett menned akórházba? :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!