Első babás kismamák! Ti nem unatkoztok egész nap? Mivel ütitek el az időt?
Figyelt kérdés
2013. máj. 16. 17:45
1/13 anonim válasza:
hú, én még olyat nem hallottam, hogy valaki kisbaba mellett unatkozott volna :D
2/13 A kérdező kommentje:
Bocsi, de a terhességre gondoltam.
2013. máj. 16. 17:55
3/13 anonim válasza:
Én 36. hétig dolgoztam, esélyem sem volt unatkozni. :)
4/13 anonim válasza:
aha, értem:) hát én dolgozok, szóval nem unatkozok:) de csak a 20. hétig, aztán meg megvan már az elméleti akcióterv:)
5/13 anonim válasza:
én nem unatkozom. főzök, sütök, könyvtárba járok, nyelvtanfolyamra is beiratkoztam. ebéd után alszok. elég sokat alszok. élvezem, hogy véget ért az első trimeszter, amit szörnyű kínok között végighánytam.
6/13 anonim válasza:
én is szoktam, pedig főzök, mosok, takarítok, de ezeket alapból is gyorsan eltudom végezni és utána meg csak ülök :D nem igazán mehetek egyedül sehová, mert vérszegény vagyok..így is megszegem, gyalog még nem volt gond, de úgy meg estére leesik a lábam :D 30h
7/13 anonim válasza:
Én 11 hetes vagyok, és pont a teherbeesésem előtt mondtam fel. Hát én nagyon-nagyon unatkozom!!! Nem is tudom, hogy mi lesz velem később. Talán,ha megszületik a baba, akkor más lesz. Főként, hogy előtte nagyon sokat dolgoztam. Mindennapos volt a túlóra, ami annyit tett, hogy minden nap plusz 3 és fél órát rátoltam a munkaidőmre. Vezető beosztásban dolgoztam, több embert irányítottam, a munkájukat kontrolláltam. Most meg csak ülök és itt fórumozgatok, olvasgatok... Szellemileg nincs kihívás.
8/13 A kérdező kommentje:
Én is még délelőtt csak-csak elvagyok a főzéssel meg a takarítással, na de az után? Már nagyon várom hogy megszülessen a pici, de van még hátra 8 hét.
2013. máj. 16. 19:22
9/13 Lues válasza:
26 hetes kismama vagyok és dolgozok. Esélyem nincs arra,hogy unatkozzak. Bár néha már inkább unatkozni szeretnék! :)
10/13 anonim válasza:
Én a 16. héttől voltam otthon veszélyeztetett ként de valahogy nem tudtam unatkozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!