Rengeteg pisi? Én annyit pisilek kb egy hete hogy az hihetetlen, egész nap vagy 30 szor elmegyek a budira?
Ez teljesen normális, én terhesen úgy terveztem meg az útvonalaimat, hogy azt néztem, hol van vécé. Pl. beszaladok a TB-hez, ott pisilek, átszaladok az okmányirodába ott pisilek, vennem kell ezt vagy azt, de ott nincs vécé, akkor az egyik bevásárlóközpont felé megyek mert ott pisilhetek....
Egyszer egy terhes kolléganőm mondta, hogy úgy nevetett valamin, hogy azt hitte bepisil. Mondtam, hogy az utolsó hetekben be is fog. Azt hitte viccelek.... :-S
Majd azt is megszokod, hogy mielőtt tüsszentesz és már facsarja az orrod, nem a táskádba nyúlsz zsepiért, hanem keresztbe teszed a lábad és szorítasz.
En is sokat pisilek, foleg most, tobb vizet iszok, de nekem inkabb este kell mikor szeretnek aludni, es 10 percenkent megyek ki...
Napkozben telefonnal jarok wc-re, nezelodok a neten 2 perc mulva ugy is jon ugyan annyi :D 29h
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!