Első várandósságomnál csak Anyukám, a Férjem és én tudtunk róla a 12. hétig :)
Másodiknál meg már az első terhességi tesztnél elkezdte a férjem szórni az infót. Aztán meg is bánta a babona miatt, mert vérezgetni kezdtem. Szerencsére most már minden rendben van :)
2013. máj. 17. 12:31
12/16 fcsenike válasza:
Én 5 hetesen tudtam meg. Másnap elmondtam anyunak. Ő meg szétkürtölte a családban. 1-2 hétre rá mire megszoktam a gondolatot, már elmondtam mindenkinek akivel beszéltem. Nem bírtam magamban tartani. Én kicsit babonás vagyok pl. még nem vásárolok neki semmit. Pedig már tudom, hogy fiú, de még csak 13 hetes vagyok. Szerintem nem kell várni 12 hétig, mert pozitívan kell hozzá állni és akkor nem is fog "elmenni". De ki hogy érzi :)
2013. máj. 17. 14:18
13/16 anonim válasza:
fcsenike
"Szerintem nem kell várni 12 hétig, mert pozitívan kell hozzá állni és akkor nem is fog "elmenni". De ki hogy érzi :)"
Akkor te most azt mondod, h akinek elment a babája az első hetekben, az biztos azért történt, mert nem állt hozzá pozitívan? Ennyire csak nem lehetsz ostoba. Sajnos ez nem pozitív hozzáállás kérdése, akkor nem történnének ilyesmik. Akkor aki meg nem akarja a babát, nem kellene abortuszra mennie, csak elég negatívan hozzáállni és a baba máris vissza fog fordulni(elmenni)? Te hol élsz?
2013. máj. 17. 14:56
14/16 anonim válasza:
20. hetig csak a ferjem tudott rola. Akkor mondtuk el a szuloknek. Addig alig latszott, nem volt nehez titokban tartani (elso baba). Baratok, ismerosok 22-23. het korul tudtak meg.
2013. máj. 17. 15:56
15/16 anonim válasza:
6. héten elmondtuk mindenkinek. Nem ezen múlik. Akinek meg elmeséltük, mind felnőttek, tisztában vannak a várandósság menetével. Most 14 hetes vagyok. Minden rendben ment, és jó volt megosztani az uh képeket, és beszélgetn róla, mikor találkoztunk.
2013. máj. 18. 09:28
16/16 anonim válasza:
Nem azzal van a baj, h nem értik meg. Persze, hogy megértik. Csak nekem lenne sz.ar, ha az ismerősök hetekig kérdezgetnék, h "jaj, mi történt, de sajnálom".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!