Ti hány hetes terhesen mondtátok el a szülőknek, ismerősöknek, hogy babát vártok?
Figyelt kérdés
Megvártátok a 12. hetet, vagy előtte?2013. máj. 17. 08:42
1/16 anonim válasza:
12 hetes ultrahang előtt nem sokkal már elárultuk a szülőknek. :)
2/16 anonim válasza:
15.héten csak.
Addig párom és a közvetlen főnök tudta csak.
3/16 anonim válasza:
nagyon közeli barátoknak,szülőknek hat hetesen,miután voltam dokinal.Tavolabbiaknak nem mondtuk külön,észrevették:-)
4/16 anonim válasza:
Első terhességemnél meg akartuk várni a 12 hetet, de nem bírtam magamban tartani, így 10 hetesen elmondtuk a szűk családban. Ők meg utána rögtön szétkürtölték minden rokonnak, ismerősnek.
Második terhességemnél is meg akartuk várni a 12 hetet, de most meg azért nem jött össze, mert 6 hetesen vérezni kezdtem, és anyukám segítsége kellett a nagylány miatt, így akkor muszáj volt elmondani, hogy terhes vagyok, jön a 2. unokátok, viszont bajok vannak, el tudsz jönni pár hétre? És ettől kezdve ugyanúgy beindult a lavina, mint első alkalommal, mindenkinek szétkürtölték a hírt egy nap alatt.
5/16 anonim válasza:
Én nem bírtam magamban tartani és anyukámnak azonnal elmondtam, amikor megjelent a két csík a teszten. Ekkor voltam 3 hetes terhes. 4 hetesen pedig, amikor már az orvos is megerosítette, akkor fokozatosan mindenkinek eldicsekedtem, akivel beszéltem. Nem vagyok babonás és annyira boldog voltam, hogy amikor megkérdezték tolem, mi újság, elmondtam :-)
6/16 anonim válasza:
Mi a szülőknek, tesóknak, egy barátnőmnek, elmondtuk pár nappal a teszt után. Érdekes anyukám rávágta, hogy ő tudta abban a pillanatban mikor kinyitottam a számat, hogy mit fogok közölni :) Barátoknak, főnöknek 10-12 héten, mások pedig amikor észrevették akkor észrevették:)
7/16 anonim válasza:
Elsőnél kivártuk családon belül is a 12 hetet, a másodiknál nem sikerült, orvoshoz kellett mennem. Munkahelyemen a főnököm tudta a 12. héttől, mások meg szép lassan rájöttek, nem hirdettem.
8/16 anonim válasza:
Kivárom a 12. hetet. Nem szeretnék senkinek magyarázkodni, ha esetleg felszívódna vagy elmenne, h bocsi, de mégsem vagyok terhes. Meg nem szeretném azt se,ahogy egy kolléganőm járt. Mindenkinek elmondta az örömhírt, a pozitív tesztet, de 8 hetesen a doki már semmit se látott. Nagyon kivolt. Jó, oké, minden vissza. Aztán volt olyan, akivel összefutott 2 hónap múlva és az meg kérdezte nagy kedvesen, széles mosollyal, h "na, növekszik már a pocak?" Hozzá nem jutott el a hír.
9/16 anonim válasza:
családnak a teszt után, az ismerősök meg pár hétre már észrevették, mert annyira puffadtam.
10/16 Ananke válasza:
Mi 7 hetesen mondtuk el a szülőknek,meg egy két barátnak,miután látott orvos.De a család többi tagja még nem tudja,mert várjuk az amnio eredményét.Most 15 hetes vagyok.Ha jó lesz majd utána meg tudja mindenki :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!