Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gravidától volt hányingeretek?

Gravidától volt hányingeretek?

Figyelt kérdés
Első két fiamnál azt szedtem most gondoltam a harmadiknál is, viszont azt vettem észre kb. mióta szedem azót jött az émelygés is, lehet összefüggés ? Ma reggel amíg nem vettem be kaja közben nem volt hányingerem most jön megint. Attól lehet? Régen az elevittől volt, akkor most melyiket kéne szednem ?
2013. máj. 15. 09:35
1 2
 11/15 Tica0121 ***** válasza:
Szia! Nekem kb 2 héttel ezelőtti nem volt semmi bajom tőle, azóta viszont hányingerem van. A dokim azt mondta, hogy vegyem be este és azóta megint nincs probléma! :D
2013. máj. 15. 11:40
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem csak hányingerem volt tőle, ki is hánytam :/ Hiába este vettem be.

Váltottam Femibionra, megszűnt a probléma.

27 hkm

2013. máj. 15. 12:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszi :) holnap kipróbálom, hogy nem veszem be egy napot és akkor talán kiderül attól van e.
2013. máj. 15. 13:05
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom az eurovit kismamáknak milyen lehet ? Próbálta valamelyikőtök?
2013. máj. 15. 13:08
 15/15 anonim ***** válasza:

Gravidától olyanokat "ásítottam", hogy azt öröm volt nézni. Aztán váltottam Ladeevit-re, nagyon tuti, most is azt szedem.

Szerintem nem véletlen, hogy sokan rókáznak a terhesvitaminoktól. Lehet nincs is szüksége a kismama szervezetének azokra az anyagokra, amiket ezek a készítmények tartalmaznak(?).

30hkm

2013. máj. 16. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!