Gravidától volt hányingeretek?
Figyelt kérdés
Első két fiamnál azt szedtem most gondoltam a harmadiknál is, viszont azt vettem észre kb. mióta szedem azót jött az émelygés is, lehet összefüggés ? Ma reggel amíg nem vettem be kaja közben nem volt hányingerem most jön megint. Attól lehet? Régen az elevittől volt, akkor most melyiket kéne szednem ?2013. máj. 15. 09:35
1/15 anonim válasza:
igen, attól sajnos lehet hányingered :S
2/15 anonim válasza:
Én is első terhességem alatt az Elevitet szedtem, semmi bajom nem volt vele soha. Most a másodiknál meg mindig kihánytam. Azóta Gravidát szedek, az még egyszer sem jött ki belőlem. Szerintem nálad is ez lehet. Próbálj ki másikat, akár az Elevitet, nem biztos, hogy most is kihánynád.
3/15 anonim válasza:
igen, sőt...nem csak hányingerem volt :DD...ki is jött minden reggelivel együtt, uh ez nagyon fogyókúrás multivitamin volt nekem ...
4/15 anonim válasza:
Nekem nem volt tőle hányingerem,sőt azután múlt el,h elkezdtem szedni,Természetesen te viszont lehetsz attól rosszul,próbálj ki egy másik vitamint akkor úgy is kiderül,Nézz utána neten ,h még milyen vitaminok vannak,én sajnos csak ezt a kettőt ismerem.
5/15 anonim válasza:
Szia a gravidàtol ènis rosszul voltam aztàn jött az elevit azzal kijött mindeen ha ettem... èn nagyon ajànlom a pharmaton matruelle vagy a hipp nek is van folyékony vitaminja kismamàknak :) kellemes baba vàràst
6/15 anonim válasza:
Én is attól voltam rosszul, akkor váltottam matruelle nevűre, ( nekem a pajzsmirigyem miatt jódos kellett mindenképp)
7/15 anonim válasza:
Én a 13. héten álltam át a Gravidára, addig nem voltam nagyon hányingeres, akkor viszont két hétig nemcsak inger volt, de rendszeresen vissza is jött. Előtte-utána Femibiont szedtem, nekem az bejött, de elég drága. Próbálj más vitamint.
8/15 anonim válasza:
Nem vagyunk egyformák, nekem nincs tőle hányingerem. Ettől függetlenül leváltottam most a Ladeevit-re, mert abban van omega3, és nem akarok túl sok bogyót szedni. Amúgy ennyi plusz van az újban, a Gravidában több minden volt.(volt benne +A, K1, kalcium, foszfor, molibdén és króm). Jód mind a kettőben van. A Ladeevit ára 3000-3200 Ft körül van. 30hkm
9/15 Ananke válasza:
Szia!Én gravidát szedek,nincs tőle semmi bajom.Bár én kora este veszem be.Nem tudom ez számít e valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!