Ti mikor, melyik napszakban szoktátok bevenni a vitamint? És étkezés után? Nektek van hányingeretek, gyomorégésetek tőle?
Figyelt kérdés
Én most vettem be az első szemet (gravida). Egy egész pohár vízzel, étkezés nélkül, hirtelen hányingerem lett, pedig eddig még nem volt! Kicsit ég a gyomrom is.2012. aug. 28. 20:04
1/7 anonim válasza:
mindig este szedem én is a gravidát, vacsi után vagy közben. ha üres gyomorra veszem be, akkor az bizony kijön belőlem.
a tájékoztatóra is rá van írva hogy hogy ajánlott szedni. egyszer kipróbáltam és hát lehet hogy van benne valami.azóta minden rendben a hasamban ilyen téren.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen, pedig olvastam, de nem voltam éhes... most rágcsálok kekszet, kicsit jobb, talán és remélem bent marad!
2012. aug. 28. 20:23
3/7 anonim válasza:
Este, étkezés után - én is gravidát szedek. A gyomor nem feltétlenül attól ég, az általában a terhesség velejárója.
4/7 anonim válasza:
Én ebéd után veszem be és szintén Gravidát. Igaz én ketté töröm mert ha egyben nyelem le hányingerem lesz :)
5/7 A kérdező kommentje:
És ti a gravida mellé még szedtek valamit? Mikor kezdtétek el szedni?
2012. aug. 28. 21:22
6/7 anonim válasza:
En foliot szedek meg pezsgötabletat iszok!A folio tabletat mindig reggeli utan veszem be.A pezsgö tabletat azt ebeddel együtt szoktam meginni vagy uzsonnaval egybe!De szerintem aza fontos hogy mindig legyen a gyomrodba valami es ne vedd be egyomorra!Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!