Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha hányingeretek van, hogyan...

Ha hányingeretek van, hogyan veszitek be a terhesvitamint?

Figyelt kérdés
2012. nov. 19. 09:26
 1/5 anonim ***** válasza:
akkor aznap nem reggel veszem be hanem ebéd vagy vacsora után ha elmúlik a hányinger. ha nem akkor aznap nem veszek be. semmi baja nem lesz a babának ha nem minden nap szeded
2012. nov. 19. 09:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Én mindig este veszem be.
2012. nov. 19. 10:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Én 3 naponta veszem csak be,nem azért mert hányingerem van(már azon túl vagyok)hanem mert sajnos székrekedésem van tőle. :(

Amikor hányingerem volt,simán be tudtam venni.

2012. nov. 19. 12:46
 4/5 anonim ***** válasza:
én rengeteget hánytam,és emiatt inkább kicsivel hányás után vettem be,csak egyszer jött ki az egész terhesség alatt.Akkor vedd be,mikor a legkevésbé van hányingered
2012. nov. 19. 13:31
 5/5 A kérdező kommentje:
sziasztok! ma így csináltam, vártam a megfelelő pillanatot! :) sikerült bevennem :)
2012. nov. 19. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!