A Gravidától is nagyra nőnek a babák, vagy inkább csak az Elevittől?
Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 20:58
2/15 anonim válasza:
Szia! 159 cm vagyok,és elég sok kg :),apuka 176 cm,és szintén több kg mint kellene,kisfiúnk 4450g,60cm,38-as buksival! 2 doboz Gravidát szedtem be,viszont én a 8. hónapig fogytam,étvágyam sem volt! De a baby rendesen fejlődött szerencsére :) nem tudom hogy közrejátszott-e a Gravida?!
3/15 anonim válasza:
ez meg miféle kérdés,én az elevitet szedtem és még kicsi súllyal is született a lányom,soha nem hallottam,hogy nagyra nő a baba a vitaminoktól :D :D :D
5/15 anonim válasza:
Ezek csak vitaminok, egyiktől se lesz nagyobb a baba. Én semmit nem szedtem, mégis 4 kilós fiam lett, pedig apuka is és én is vékony, alacsonyak vagyunk.
6/15 anonim válasza:
TÉVHIT!!Az ilyeneknek ne dőlj be,hogy a vitamintól nagyra nő a baba!!Ez inkább genetikán múlik és nem ártalmatlan vitaminokon!!
33 hkm
7/15 anonim válasza:
A magas B vitamin tartalomtól megnő az anya étvágya, és ő nőhet nagyobb eséllyel nagyra, nem a baba.
8/15 A kérdező kommentje:
Fura, mert nem egy orvostól (nőgyógyásztól) hallottam ezt a vitaminokkal kapcs-ban.
2013. márc. 19. 21:48
9/15 A kérdező kommentje:
Pontosabban az Elevittel kapcsolatban.
2013. márc. 19. 21:49
10/15 anonim válasza:
Akkor nézd meg youtube-on Czeizel Endre videóját a terhes vitaminokról!!Ő is megmondja,hogy ez egy nagy tévhit!!
33 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!