Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A Gravidától is nagyra nőnek...

A Gravidától is nagyra nőnek a babák, vagy inkább csak az Elevittől?

Figyelt kérdés
2013. márc. 19. 20:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elevitet szedtem a 35. hétig, kislányom 3100 g-mal és 52 cm-vel született. Ez tévhit!
2013. márc. 19. 22:16
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen.Tenyleg ne dolj be ennek..:) A vitaminoktol nem no nagyobb baba...:)
2013. márc. 19. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
1. terhességemnél Elevitet szedtem végig minden nap, a kisfiam 2850g és 48cm volt, 38. hétre született.2. terhességem alatt semmit nem tudtam szedni mert minden vitamint kihánytam, a kislányom 40+5-re született 3550g és 55cm. Szerintem ez butaság, bár nekem is mondta több orvos és a védőnő is, h ne vigyem túlzásba mert felfújja a babát..ezek szerint nem :)
2013. márc. 20. 06:24
 14/15 Kelemen Szabina ***** válasza:
Ez egy nagy tévhit!!!!!!!!!!!! Ha szeded a terhes vitamint, éhesebb leszel többször, kívánósabb többet eszel ezáltal és azért hízik a babád,nem a vitamintól. Én 2 hete hagytam el, mert az orvosom mondta hogy nyugottam elhagyhatom, mert a babának mindene kivan fejlődve, csak én hízok tőle!!!! Azóta nem érzem folyamatosan hogy éhes vagyok, és hogy még még kell kaja. ha egészségesen étkezel sok gyümölcs, zöldség akkor a babád annyit vesz el amennyi neki kell!
2013. márc. 20. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom azt mondta, hogy hülyeség, hogy a vitamintól lesz nagy a baba, ez csak genetika. (Anyukám meg a rokonok riogatnak vele, hogy nagy lesz a baba tőle.) Orvos szerint szedjem a vitamint, mert a bébi akkor is elveszi a testemtől ami neki kell és így nekem lesz kevesebb. Kihullik majd a hajam, tönkremegy a fogam stb...

Úgyhogy inkább szedem a gravidát. A kislányom pont megfelelő méretű a korához képest, se nem kisebb, se nem nagyobb. :)

22hetes kismama

2013. márc. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!