Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges, hogy a Gravidától...

Lehetséges, hogy a Gravidától kevésbé van hányingerem mint az Elevittől, vagy minden terhesség más?

Figyelt kérdés
Előző terhességemnél végig Elevitet szedtem és iszonyú hányingerem volt éjjel-nappal. Most Gravidád kezdtem el szedni, de korán sincs olyan erős hányingerem, bár még csak a 6. hétben vagyok, de az előzőnél már ekkor is bőven volt.
2009. jún. 12. 16:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Igen, lehetséges. Nekem ugyanúgy a Gravida vált be, az Elevittől hányingerem volt.

36 hetes km

2009. jún. 12. 16:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Én mindhárom várandósságom alatt Elevitet szedtem. Először semmi bajom nem volt, aztán az első 14 hetet végig hánytam és rosszul voltam, aztán csak émelyegtem kicsit, de ha ettem pár falatot elmúlt. Szóval az én tapasztalatom szerint a terhességek mások, de ettől függetlenül lehet a vitaminok között is különbség.
2009. jún. 12. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!