Az elevittől tényleg nagy lesz a baba feje kb olyan 4 hónapos korától?
Figyelt kérdés
Az elevittől tényleg nagy lesz a baba feje kb olyan 4 hónapos korától? Mert van egy barátnőm aki elevitet szedett a fiával és nagyobb lett a baba feje kb olyan 4 hónapos korától kezdve mint az én lányomnak.Mi a véleményetek?Azt tudom hogy nem lesz óriás bébi tőle de a fej a kisfiúnak kicsit furcsa, de amúgy tök egészséges kisfiú.2013. jan. 17. 08:39
1/18 anonim válasza:
Persze, meg a tápszertől is csak a feje nő a gyereknek....
Biztos van az Elevitben fejnövesztő...
Az nem lehet, hogy a két gyerek teljesen más génekkel, adottságokkal rendelkezik? Nem lehet még 2 testvér sem ugyanolyan, nemhogy 2 idegen gyerek.
2/18 anonim válasza:
Ez csak egy városi legenda. Ha tényleg lenne ilyen kockázat, tuti nem engednék forgalomba. A feje attól is lehet fura formájú a babának, mert mindig csak az egyik oldalán aludt a baba.
3/18 anonim válasza:
Istenem, és TE fogsz szülni...?
4/18 anonim válasza:
dehogy :))))) nem semmi milyen buta tévhitek vannak....
5/18 Golan Trevize válasza:
tényleg nagy lesz.
sőt, 8 hónapos korától a lába fog iszonyatosan megnőni.
egy éves korában meg a nyelve lesz akkora, hogy meg tudja majd nyalni a tarkóját.
6/18 Lues válasza:
Én is hallottam ezt-azt az Elevitről. Tán a terhesség utolsó időszakában már nem lehet szedni, mert tényleg felpuffasztja a babát és az anyát is. Ugyanakkor nem tudom. Én is szedtem, de 3 nap után abba kellet hagynom, mert a gyomrom rosszul viselte. :)
7/18 anonim válasza:
Neem :D Tesóm végig szedte, gyönyörű fejű babája lett :)))
8/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszokat.Kár hogy vannak ilyen negatívan válaszoló emberek.....
2013. jan. 17. 09:35
9/18 Golan Trevize válasza:
Kár, hogy az emberek már nem hajlandóak gondolkodni, viszont minden butaságot ész nélkül elhisznek...
10/18 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem el csak kíváncsi voltam a tapasztalatokra, hogy ki milyen véleménnyel van róla.
2013. jan. 17. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!