Tényleg nagy lesz a baba az Elevittől?
Nem.
Bár én egy idő után csak minden másnap szedtem, a 40. héten szültem, 2980 g volt a lányom.
Sztem is van benne valami. Én csak az első három hónapba szedtem naponta, a hetedik hónapig másnaponta, és 3 kilóval született a kislányom, a barátnőm viszont szedte minden nap végig, és 4,3 kilóval született a kisfia.
Ilyenkor tavasszal már egy csomó friss gyümi, zöldség van,elég ami abba van, fölösleges nyomatni annyira a tablettás vitaminokat, ha csak nem akarsz óriásbébit, de sztem az nem egészséges.
Szia!Nekem a dokim az első alkalommal pont ezt mondta!Azt mondta szedjek Gravidát,vagy bármilyen más magzatvédő vitamint,csak az Elevitet ne,mert óriásbabám lesz!
De szerintem ez is orvosfüggő!A védőnő rábeszélt volna,mert szerinte viszont nem lesz nagy a baba tőle!És ez szerintem "ember" függő is!Kinek hogy viseli a szervezete!
Boldog babavárást!
Erről már annyi vita van! Nemcsak itt, az orvosok között is. Sógornőm az első babával végig szedte, 3200g lett a baba, a másodikkal nem szedett semmit, 3650g-mal született a második fia. Én az első babámat várom, még van bőven időm, hogy megmondjam, "óriásbébim" született-e tőle. Szerintem alkat kérdése, na meg a géneké.
18 hetes kismama
Nem,sőt a kismama sem az Elevittől hízik.Ha egy bogyótól is hízni lehetne akkor nem is kellene enni.Ez butaság,kalória bevitel nélkül nem lehet hízni,ahhoz enni kell.Én mindhárom gyerekemmel szedtem,mindig a tervezett terhesség előtti hónapban álltam neki a szedésének.A gyerekek:3000gr,3200gr és 3450gr súlyúak lettek,tehát mind normál.
A kismama pedig azért hízhat(nem az Elevittől)mert többet eszik.Tele van vitaminnal ásványi anyagokkal,jó étvágyat csinál,ezáltal többet eszik aki nem figyel oda.
Sokan emiatt váltanak egy olyanra,amibe a fele anyagok nincsenek meg,és elégedettek,hogy annak nincs mellékhatása.Persze,meg megfelelő vitamin és ásványi anyag tartalma sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!