Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg nagy lesz a baba az...

Tényleg nagy lesz a baba az Elevittől?

Figyelt kérdés
Lehet buta kérdés de azt hallottam, hogy aki napi egy Elevitet szed nagy babaája fog születni, de nekem a doki azt mondta napi egyet be kell venni, mert magzatvédő vitamin:)
2009. ápr. 24. 19:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Bármit rá lehet fogni bármire! Nem első ilyen kérdés itt és valaki ezt mondja, valaki azt! Szerintem is csak hajlam kérdése az egész. Én szedem és nem híztam sokat! Bár a babám nagyobb a koránál, de az a valószínű, hogy el vagyunk számolva! Mondjuk már én is 3 naponta szedem, mivel a legnagyobb jelentősége a 12. hétig van és még utána pár hétig. Így a vége fele már elég, ha sok gyümit eszik valaki.
2009. ápr. 24. 20:47
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én végig szedtem, naponta 1 tablettát.

A kisfiam a 41. hétre született, 3090 grammal.

2009. ápr. 24. 21:23
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy hét múlva megyek adokihoz megkérdezem ő mit mond, kell a szednem végig a szülésig napi egyet:)
2009. ápr. 25. 10:52
 14/14 anonim ***** válasza:
Szia van benne valami én végig szedtem 39.héten császároztak a lányom 4350 gr-mal és 53 cm-vel született.
2009. ápr. 25. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!