Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az elevittől tényleg nagy...

Az elevittől tényleg nagy lesz a baba feje kb olyan 4 hónapos korától?

Figyelt kérdés
Az elevittől tényleg nagy lesz a baba feje kb olyan 4 hónapos korától? Mert van egy barátnőm aki elevitet szedett a fiával és nagyobb lett a baba feje kb olyan 4 hónapos korától kezdve mint az én lányomnak.Mi a véleményetek?Azt tudom hogy nem lesz óriás bébi tőle de a fej a kisfiúnak kicsit furcsa, de amúgy tök egészséges kisfiú.

2013. jan. 17. 08:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
53%
A barátnőd szerint meg biztos a Te gyereked feje kicsi.
2013. jan. 17. 09:45
 12/18 Golan Trevize ***** válasza:

"Én nem hiszem el"

A kérdésed megcáfolja ezt az állításodat.

2013. jan. 17. 09:55
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem is hiszem el CSAK A VÉLEMÉNYEKRE voltam kiváncsi de nem nagyon kaptam értelmes válaszokat.....
2013. jan. 17. 10:19
 14/18 Golan Trevize ***** válasza:

"Mert van egy barátnőm aki elevitet szedett a fiával és nagyobb lett a baba feje kb olyan 4 hónapos korától kezdve mint az én lányomnak.Mi a véleményetek?Azt tudom hogy nem lesz óriás bébi tőle de a fej a kisfiúnak kicsit furcsa, de amúgy tök egészséges kisfiú."

Ne haragudj, de az a két mondat egyértelműen azt sugallja, hogy összefüggést találsz az Elevit, és a barátnőd gyerekének a nagy feje között.

2013. jan. 17. 10:32
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen mert más is mondta de mindegy nem fogom meg magyarázni azt amit egyszer leirtam....
2013. jan. 17. 10:45
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én Elevitet szedtem a terhesség elejétől a szoptatás végéig. Normál súllyal született a kisfiam (3140 g, 51 cm), és teljesen átlagos fejmérettel rendelkezett picinek is és most is :-) Ez csak vitamin. Semmi hormon vagy szteroid vagy hasonló nincs benne!!! A babának és az anyának a megnövekedett vitamin és ásványi anyag szükségletét fedezi. Üdv, 3 éves kisfiú anyukája.
2013. jan. 17. 11:08
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét kislányommal végig szedtem az elevitet. Mindkettőnek pici, formás fejecskéje volt, amely elfért a kezemben. A kórházban 5. gyermekét szült anyuka mindig az én lányom fejét nézte, hogy milyen formás, neki meg minden gyereke nagy fejjel született. Ez szimplán genetika. A családomban mindenki kis fejű, és a párom is az.
2013. jan. 17. 11:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Miért kell cseszegetni, azért mert feltett egy kérdést? Ennek az oldalnak az a lényege, hogy bármit megkérdezhessen! Miért kell ilyen tapló módon válaszolni mindenkinek? Illetve ezek nem is válaszok, hanem OFF-ok. Érdekes, sokaknak nincs jobb dolga, mint bántani másokat...

Bocs, ez is OFF volt...

2013. jan. 17. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!