9 hetes vagyok. Az elevittől és a gravidától is rosszul vagyok (hányinger, szédülés), pedig evés után vettem be. Inkább ne szedjek semmit, vagy mit csináljak?
Szia!
Ugyanígy voltam! A Hipp Natal szupi! Dm-ben, vagy Brendon-ban érdemesebb keresni mint gyógyszertárban, mert több száz forinttal olcsóbb.
Sok boldogságot! 22 hetes kismama
En is rosszul voltam az Elevittol,meg a vizet is kihanytam mikor bevettem...a dokim azt mondta ne szedjem,csak sima folsavat szedtem amugy meg rengeteg zoldseget es gyumolcsot ettem es eszem(nem azert mert kell ,hanem azert mert szeretem).
20 hetes pocakos
A vitamintablettáktól Én is rosszul voltam. Szerintem a gyógyszergyártó cégeken kívűl , ezek a mesterséges készítmények senkinek sem jók! Hidd el!
Ami a legegészségesebb, nem csak várandósan, de akkor különösen , a Flavon Kids! Csupa természetes gyümölcskivonat, garantáltan vegyszermentes! Minden benne van, amire ilyenkor szüksége van a szervezetnek. És nagyon finom is, tuti, hogy nem lesz tőle hányingered! Sőt! B6 vitamin tartalmánál fogva, kimondottan csökken a hányinger.
De válaszd a számodra legmegfelelőbbet! Van miből! :-)
Boldog babavárást!
Szió!
A Flavon Kids is nagyon jó biztosan, csak az árát ne kérdezd meg ha nem akarsz rosszul lenni. A Hipp is 98%-ban természetes gyümlcskivonatot tartalmaz, és az ára a töredéke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!