Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a barnás trutyi...

Mi lehet ez a barnás trutyi 26 hetesen?

Figyelt kérdés
Április eleje óta van nálam, hogy barnázok! Volt fertőzésem kaptam rá betadint legutóbb ami segített is, és mikor mondtam a dokinak hogy azóta ez van, de nem viszketek se felrakódás semmi, azt mondta, hogy lehet még a betadin tisztul, igaz előtte 2 hete nem tettem fel kúpot... és hogy pár nap és elmúlik! kedden elkezdtem vérezni! megijedtem és volt itt orvos, gyorsan el is futottam hogy vizsgáljon meg, méhszáj zárt minden ok, ráfogta a sexre mivel előző nap együtt voltunk és hogy pár nap és elmúlik! vérzés valóban megszűnt, de ez a barnázás... nem hogy javulna, egyre durvább, már van hogy minden pisilésnél jön ki belőlem , ilyen hússzerű! Valami biztos nincs rendben nem igaz? vagy csak engem idegesít ennyire ez a dolog már? lassan két hónapja? holnap megyünk 4d-re gondoltam ott is megemlítem, hátha ott valamit mondanak! volt már valakinek ilyen? mi lehet ez? ja ez mellé eleje óta társul a keményedés, amit most tudtam meg hogy ez keményedés, nekem már totál természetes volt, és hiába szedem a magnéziumot... 26 hetes vagyok
2013. máj. 15. 06:55
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
Amúgy mekkorák a méreteid? mármint a babáé :D
2013. máj. 17. 08:09
 42/42 A kérdező kommentje:
Nem olvasod már? :(
2013. máj. 19. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!