Mi lehet ez a barnás trutyi 26 hetesen?
Figyelt kérdés
Április eleje óta van nálam, hogy barnázok! Volt fertőzésem kaptam rá betadint legutóbb ami segített is, és mikor mondtam a dokinak hogy azóta ez van, de nem viszketek se felrakódás semmi, azt mondta, hogy lehet még a betadin tisztul, igaz előtte 2 hete nem tettem fel kúpot... és hogy pár nap és elmúlik! kedden elkezdtem vérezni! megijedtem és volt itt orvos, gyorsan el is futottam hogy vizsgáljon meg, méhszáj zárt minden ok, ráfogta a sexre mivel előző nap együtt voltunk és hogy pár nap és elmúlik! vérzés valóban megszűnt, de ez a barnázás... nem hogy javulna, egyre durvább, már van hogy minden pisilésnél jön ki belőlem , ilyen hússzerű! Valami biztos nincs rendben nem igaz? vagy csak engem idegesít ennyire ez a dolog már? lassan két hónapja? holnap megyünk 4d-re gondoltam ott is megemlítem, hátha ott valamit mondanak! volt már valakinek ilyen? mi lehet ez? ja ez mellé eleje óta társul a keményedés, amit most tudtam meg hogy ez keményedés, nekem már totál természetes volt, és hiába szedem a magnéziumot... 26 hetes vagyok2013. máj. 15. 06:55
31/42 anonim válasza:
Szia !! mi van Veletek ???????????? írj ahogy tudsz!!!!
drukkolok h minden rendben legyen!!
28 ht km
32/42 A kérdező kommentje:
Sziasztok :)) nagyon köszönöm az aggódást! Te jó ég, hát komolyan le vagyok teljesen döbbenve! Ilyen kivizsgálást amit kaptam!! 4d után felküldtek az ügyeletes orvoshoz! Mivel jól feküdt a pici , végeztünk fél óra alatt, gondoltam na gyorsan megvizsgálnak és mindjárt mehetünk is haza... hát ilyen alaposan kivizsgálni, és annyi mindent megtudtam amit eddig nem ! meg egy csomó mindenér "letoltak" ami kiderült ugye hogy hát mivel első gyerek én nem tudom mi a teendőm, azt tettem amit az orvos mondott! Na lényeg a lényeg, hogy a korábbi fertőzésem amivel kínlódtam vagy 4 hónapig, az annyira felmaródott, hogy hogy bántja a méhszájam. csináltak méhszájtörlést, nst , szívhang minden :) de nem vagyok eltiltva semmitől hálisten, kaptam gyógyszert mindent :) amúgy 27 hetes 4 napos vagyok :) köszönöm még egyszer az aggódást remélem ezzel megoldódik most már a gondom :)))
2013. máj. 16. 19:58
33/42 anonim válasza:
Jajj, nagyon orulok!!!!!!!!
Es mi volt ami miatt "letoltak"?
Azert kerdezem, mert pl en is elso babas vagyok, hatha en sem tudom...
34/42 A kérdező kommentje:
Pl hogy nincs még apasagi ennyi idosen nem voltam fogorvosnal nincs hepatitis eredmény. Igen most én is úgy örülök főleg hogy továbbra is csinalhatok mindent kért torna stb :) ja azóta egy csepp verem se darab nincs... Igaz mondta a doki hogy ezután a törlés után nem szabad legyen! Úgy hogy következő terheegondozasom már tb n lesz....
2013. máj. 16. 20:35
35/42 anonim válasza:
ó de jó h minden oké :)) végre !!!!! ezt még egy olyan laikus is gondolná mint mi h nem okés, fura h a dokid szerint az volt :S félelmetes :SS
mi egyszerre szülünk majd :) én egy nappal vagyok előtted...27+5 ht km...
kisfiad vagy kislányod lesz ??:)
36/42 A kérdező kommentje:
Hát igen... Volt szemoldok huzogatas hogy semmit nem kaptam a fertozesre hónapokig én kezeltem házi praktikakjal. De végre nyugodt vagyok én is most már: ) nekem fiam lesz neked? Mikorra vagy kiírva?
2013. máj. 16. 20:48
37/42 anonim válasza:
Ha nem is vagy eltiltva, azert en furdobe nem mennek, nehogy osszeszedjek megint vmit - ha jol emlekszem korabban irtad, h mennel... Konnyu szulest mindkettotoknek!
38/42 anonim válasza:
aug 10.-ére de doki előrébb hozta a méretek miatt, de szerintem nem fog előbb születni :)
nekem is kisfiú :)
39/42 A kérdező kommentje:
Ja nem fürdőbe mennék, van itthon medencém :D nem is mernék menni oda, ezek után meg tuti nem, megint csak összeszednék valami nyavaját :(
2013. máj. 17. 08:07
40/42 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdeztem mikorra vagy kiírva mert nekem nem hozták előrébb és hát gondolom meg remléem hogy nem aug 26 marad :D
2013. máj. 17. 08:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!