Április eleje óta van nálam, hogy barnázok! Volt fertőzésem kaptam rá betadint legutóbb ami segített is, és mikor mondtam a dokinak hogy azóta ez van, de nem viszketek se felrakódás semmi, azt mondta, hogy lehet még a betadin tisztul, igaz előtte 2 hete nem tettem fel kúpot... és hogy pár nap és elmúlik! kedden elkezdtem vérezni! megijedtem és volt itt orvos, gyorsan el is futottam hogy vizsgáljon meg, méhszáj zárt minden ok, ráfogta a sexre mivel előző nap együtt voltunk és hogy pár nap és elmúlik! vérzés valóban megszűnt, de ez a barnázás... nem hogy javulna, egyre durvább, már van hogy minden pisilésnél jön ki belőlem , ilyen hússzerű! Valami biztos nincs rendben nem igaz? vagy csak engem idegesít ennyire ez a dolog már? lassan két hónapja? holnap megyünk 4d-re gondoltam ott is megemlítem, hátha ott valamit mondanak! volt már valakinek ilyen? mi lehet ez? ja ez mellé eleje óta társul a keményedés, amit most tudtam meg hogy ez keményedés, nekem már totál természetes volt, és hiába szedem a magnéziumot... 26 hetes vagyok
Én 19 hetes vagyok, de a helyedben tuti tiszta ideg lennék, hogy mi lehet velem. Nem irigyellek, az biztos.
Kíváncsi vagyok, a 4D-n mit mondanak, orvostól is függ, de könnyen megkaphatod, hogy ez nem rá tartozik :(
Írd majd meg mi volt!
2013. máj. 15. 09:09
12/42 anonim válasza:
szerintem tedd fel a képet, aki meg finnyás az nem nézi meg :) én megnézném h milyen és mennyi....mert mi van ha nyílik a méhszáj és a nyákdugó távozik pl ??
2013. máj. 15. 09:14
13/42 A kérdező kommentje:
hogy tudom feltenni? hát remélem, gondolom nem a nyákdugó, azért csak nem távozik két hónapig majdnem :D meg már kicsit sok lenne nyákdugónak! tudod mikor a magánorvosod azt mondja hogy minden ok, akkor miért kételkedjem, de mivel látom, hogy durvább stb, ezért elmentem másikhoz, de ott is hogy minden ok, és a méhszáj zárt! na már most ha ez normális hát én vagyok hülye akkor! amúgy előbb beszéltem a védőnővel, neki megmutattam, el volt szörnyülködve hogy ezt hagyni kell így eldurvulni, azt mondja tippje szerint méhszájsebem van (nem az első ember aki ezt mondja) mivel nem szagos, nem fájok stb. Holnap addig el nem jövök a kórházból még meg nem mondja valaki mi ez! utána max nem kell dokit fizetni!
2013. máj. 15. 12:31
14/42 anonim válasza:
www.kepfeltöltes.hu
ott a tallózásra rámész, kiválasztod a fotót, majd alul rámész h beillesztés....
KKOR BEILLESZTI A képet, ráklikkelsz a képre, ott kijön nagyba a kép és a linket bemásolod ide...
nagyon kivi lettem..remélem fel tudod tenni....
egyáltalán nem vagy hülye, ez akkor sem lehet normális !! :S komolyan milyen dokik vannak!!!
és gondold el hogy folyamatosan panaszoltam! és csodálkoznak, hogy a mai világba az ember a neten próbálja magát gyógyítani, mikor letojják az ember fejét, és úgy hogy egyik doki nem is sztk-s... ráadásul most bukkantam valahol rá, hogy a p2-es rákszűrés eredmény is éppen utalhat méhszájsebre, vagy fertőzésre, utoljára mikor voltam rákszűrésen, p2 lett az eredmény semmit nem mondtak.... na jó, nem idegesítem magam tovább, holnap addig haza se jövök még valaki meg nem mondja mi a bajom! utána szépen megköszönöm a dokimnak az eddigieket, aztán a következő kötelező vizsgálatra majd elmegyek itt szépen sztk-ba , el tudom én másra is költeni azt a pénzt , húúú de mérges vagyok most már!!!
2013. máj. 15. 12:49
19/42 anonim válasza:
Hát ha ez jön belőled, tuti nem normális dolog.
Felháborító, hogy ilyen orvosok vannak, ráadásul még fizetsz is neki :(
Igazad van, állj a sarkadra és ne hagyd magad!
A méhszájsebet szerintem tutira látnia kéne.
A P2-es rákszűrés eredmény szerintem tökéletes érték. Az orvosom azt mondta, hogy P1-es max szűzlányoknak van.
2013. máj. 15. 13:18
20/42 A kérdező kommentje:
amíg nem okoz görcsöt, erős fájdalmat nem kell foglalkozni vele ! ezt mondta, mondja doki mindig! amikor fertőzéssel kínlódtam mert kb 4 hóig azzal bajlódtam is ezt mondta, és semmit nem adott rá! itthon kezeltem amit a neten olvastam házi praktikákat! Rendben nem foglalkozom vele, mert nem fáj, na de így hogy csináljak bármit is? sexuális élet, úszás bármi? na neeem! holnap a végére járok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!