Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a barnás trutyi...

Mi lehet ez a barnás trutyi 26 hetesen?

Figyelt kérdés
Április eleje óta van nálam, hogy barnázok! Volt fertőzésem kaptam rá betadint legutóbb ami segített is, és mikor mondtam a dokinak hogy azóta ez van, de nem viszketek se felrakódás semmi, azt mondta, hogy lehet még a betadin tisztul, igaz előtte 2 hete nem tettem fel kúpot... és hogy pár nap és elmúlik! kedden elkezdtem vérezni! megijedtem és volt itt orvos, gyorsan el is futottam hogy vizsgáljon meg, méhszáj zárt minden ok, ráfogta a sexre mivel előző nap együtt voltunk és hogy pár nap és elmúlik! vérzés valóban megszűnt, de ez a barnázás... nem hogy javulna, egyre durvább, már van hogy minden pisilésnél jön ki belőlem , ilyen hússzerű! Valami biztos nincs rendben nem igaz? vagy csak engem idegesít ennyire ez a dolog már? lassan két hónapja? holnap megyünk 4d-re gondoltam ott is megemlítem, hátha ott valamit mondanak! volt már valakinek ilyen? mi lehet ez? ja ez mellé eleje óta társul a keményedés, amit most tudtam meg hogy ez keményedés, nekem már totál természetes volt, és hiába szedem a magnéziumot... 26 hetes vagyok
2013. máj. 15. 06:55
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

hű és ez minden pisi után jön ?? ...

legalább a védőnő mondott vmi lehetségeset !

a rákszűrésed az tökéletes, de ettől méhszájseb lehet....

tényleg ne hagyd magad és derítse ki vmi orovos mi a baj mert ez tényleg nem normális !!!

elhiszem h mérges vagy a dokidra !!!

drukkolok h kiderűljön mínél előbb !!!

2013. máj. 15. 14:23
 22/42 anonim ***** válasza:
tényleg! a védőnő mit reagált?
2013. máj. 15. 16:12
 23/42 A kérdező kommentje:
köszönöm, hát nagyon remélem hogy holnap kiderül! pl az elmúlt éjjel volt minden pisinél, most 3-4 pisi óta ennyi nincs, csak a wc papíron látom hogy van, mikor hogy, van hogy rengeteg, van hogy kevesebb! Hát írtam hogy a védőnő mit mondott, ő mondta a méhszájseb tippet, és hogy már ki kellett volna kúrálnia, nem hagyni hogy ennyire eldurvuljon, ne adj isten kora szülés legyen, amitől amúgy is tartok kicsit, mert amiken keresztül megyek egész terhesség alatt az se normális, valószínű a sok stressztől van ez a folyamatos keményedés is :( még szerencse tébyleg hogy nagyon jó a terhességem, legalább is ideáig!
2013. máj. 15. 18:51
 24/42 anonim ***** válasza:
Remelem minden rendben lesz! Erthetetlen. Irj majd!
2013. máj. 15. 20:10
 25/42 A kérdező kommentje:
Fogok, ahogy hazaértem holnap! már alig várom! De úgy vettem észre hogy akkor indul meg jobban mikor megpihenek! ahogy most is már fexem és hát jön és egyfolytába szaladgálok a wc-re :( remélem holnap már kiderül mi ez!
2013. máj. 15. 20:15
 26/42 A kérdező kommentje:
Egy pár órája friss vér jön.... Azt hiszem nem is várok holnap délutánig! De nyugtassatok meg ha a picim mozog és nincsenek erős görcsök vele nincs baj ugye?
2013. máj. 15. 21:52
 27/42 anonim ***** válasza:
Jajj, nagyon szurkolok, h minden rendben legyen! Sztem reggel egy klinikan kezdj!
2013. máj. 15. 22:09
 28/42 anonim ***** válasza:

Az én férjem már kicsinálta volna azt a hanyag orvost.

Én mennék a kórházba azonnal, ha friss vér jön.

Drukkolok, hogy minden ok legyen!

2013. máj. 15. 22:12
 29/42 A kérdező kommentje:
Valószínű indulok reggel ha addig kibirom . Nagyon ideges és nyugtalan vagyok :( igen az én párom is nagyon mérges már... Egy dolog nyugtat hogy mozog nincs fajdalmam . Viszont idegesít most kicsit verezgetek de komolyan mindjárt megnézem tükörben nem e elvagtam magam mert fürdés óta van és borotvalkoztan.
2013. máj. 15. 22:27
 30/42 anonim ***** válasza:
Sokat gondolok Ratok! Irj, ha tul vagy a vizsgalatokon!!
2013. máj. 16. 15:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!